Sizce hangi işletim sistemi

Sponsorlu Bağlantılar

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
Sizce hangi işletim sistemi
Ben bi telefon alacam yalnız belli değil ama symbian sistemlimi alsam yoksa android sistemlimi telefonmu alsam

Metin137

Metin137

Üye
symbian artık destek almaz en iyisi android bence :oke:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
android al symbian bitti nokta.

fnldstntn

Üye
Kullanim amacin nedir? oyun uygulamaya onem veriyorsan symbiana pek bulasma...sosyal iletisime onem veriyorsan windows phone al...oyuna onem veriyorsan iphone al...ayrica burcen nekadar?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
nokia meego gibi symbian'i da bitirdi. umarim yakinda kaynak.kodlarini acar. symbian'da bootload, meego'da ise aegis belasi devam ediyor malesef. tercihinizi android, wp veya ios'dan yana kullanin.

- - - Eklendi - - -

808 disinda symbian telefonlar pek bir ise yaramaz artik.

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
Kullanim amacin nedir? oyun uygulamaya onem veriyorsan symbiana pek bulasma...sosyal iletisime onem veriyorsan windows phone al...oyuna onem veriyorsan iphone al...ayrica burcen nekadar?

bütcem 500 ü geçmeyecek oyun oynarım internetin fanatiğim kamera güzel olsun bide programı onubunu çabuk bulunan birşey olsun

fnldstntn

Üye
O fiyata bence androide pek bulasma bulabilirsen wp8 bir model isini fazlasi ile gorur...

BlindMyEyes

BlindMyEyes

Üye
Symbian bitti android al

messevim

messevim

Üye
Wp8 al derim.

yoyofurkan

Üye
oyun oynayacaksa 512 ramli wp8 bir işe yaramaz bütçeyi 1000 liraya çekmesi gerekirki 1gb ram li 820 alsın

- - - Eklendi - - -

bunu düşünerek wp8 tavsiyesinde bulunun

MaxipmaN

Üye
android tabiki

KernelTeam

KernelTeam

Üye
iOS al

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
Symbian al kullanımı çok kolay

fingerback5

fingerback5

Üye
Android al kendinden bile acayip özgür sistem hele rootlarsan telefonu sen yapmış kadar özgür olursun.Ama 500 tl lik anddoidden ne kadar hayır gelir orası tartışılır.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Bence de 500 tl lik Android yerine Symbian al daha iyi :D

Silinen Üye 1858988

Silinen Üye 1858988

Kapalı Hesap
android in üstüne tanımam hız v.s çok ii bu yüzden ANDROİD..

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kardeşim sen ikinci elden lumia 620 hatta bulabilirsen 720 al keyfine göre takıl :)

fk555897

fk555897

Üye
Bu saatten sonra Symbian alınmaz. Bence Windows Phone 8 veya Android al.

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
biraz androide yaklaştım

Üst Alt