Htc 8x Türkçe Dil Şenenegi Yok Yardım Alabilirmiyim Sizlerden ?

Sponsorlu Bağlantılar

gsaray_tr

Üye
    Konu Sahibi
Htc 8x Türkçe Dil Şenenegi Yok Yardım Alabilirmiyim Sizlerden ?
Arkadaşlar Yaklaşık İki Hafta Önce İngiltereden HTC 8X aldım Keyboard Ayarlarında Turkce Klavye şeçenekleri var yalnız Telefonun Orjınalinde 7 Dil Şenenegi Var Türkce Yok Language+region şeçeneginde Türkçe dil şenegi yok . Onu Degıştıremıyorum Bunun İçin Bir Yazılım Program Türü Bir şeyler varmı Bunun Hakkında Bilgisi Olan Arkaşlar bana yardımcı Oalbılırmi ?

serecans

serecans

Üye
onun için flaşh atman gerekir kardeşim nasıl yapılacağı var forum da

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
biraz araştırdım. Htc cihazlara rom kurma şu anda çok riskli. Şöyle ki wp7 cihazlara uygulanan goldcard sitemi vardı. Sdkard,y kablo kullanılarak yapılıyor. Rom olarak da sadece official unbranded europe rom var ama içinde Türkçe var mı onu da bilmiyorum.

gsaray_tr

Üye
    Konu Sahibi
onun için flaşh atman gerekir kardeşim nasıl yapılacağı var forum da
Peki Bana Buraya Bir Link atarmısın Ben bulamadım da forumda ?

- - - Eklendi - - -

biraz araştırdım. Htc cihazlara rom kurma şu anda çok riskli. Şöyle ki wp7 cihazlara uygulanan goldcard sitemi vardı. Sdkard,y kablo kullanılarak yapılıyor. Rom olarak da sadece official unbranded europe rom var ama içinde Türkçe var mı onu da bilmiyorum.
Yapmayım mı Risklimi Diyosun Yani Kardeş _?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bilen için kolay ama bilmeyen için sıkıntılı bir işlem. Bence hiç uğraşma servise götür elden ver bir iki saat içinde halledip verirler.

Üst Alt