[mod] PopUp "Bağlantı Yok" devre dışı bırakın by tipinaya (belle refresh Sis)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
[mod] PopUp "Bağlantı Yok" devre dışı bırakın by tipinaya (belle refresh Sis)
uygulama: sis dosyasını yukleyin :P: ve restart yapın.

internet bağlantınız olmadığında çıkan sinir bozucu bağlantı yok hatasından! kurtulmak isteyenler için düşünülmüş bir mod arkadaşlar :)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: RedMaker, achambo, tass_co1983 ve 1 kişi daha

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
tesekkurler

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

tass_co1983

tass_co1983

Üye
paylaşım için teşekkürler ama bende değişen birşey olmadı. uyarıyı halen almaktayım :ah

mferdi

mferdi

Üye
:tşk: kardeşim

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
bu sorun widget'lardan kaynaklaniyor :D

- - - Eklendi - - -

paylaşım için teşekkürler ama bende değişen birşey olmadı. uyarıyı halen almaktayım :ah

dostm ana ekraninda internet gerektiren widgetlari kaldir.. Mesela hava durumu veya facebook yada twitter widgeti gbi.. Bende bu sorun surekli vardi onlarin oldugu ana ekrani yanlislikla sildim sonra tekrardn ekrana koymamistm facebook falan.. Sonra farkettm onlar gidince baglanti yok hatasi gelmemeye basladi.. Denemek icin facebook ekledm mobil veriyi kapattm baktm surekli ayni hata gelmeye basladi.. Istersen dediklerimi bir dene..

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
sis içinde r01 dosyası yani dil dosyası var ve dil dosyaları exe siz direk c de çalışmaz exe nerdeyse ordaki rsc çalışır. Çalışması için flash atılması gerekir ama bu dosya dil i ingilizce bunu flashlarsanız telefon dili ingilizce iken iş görür türkçe de iken iş görmez yani bunun türkçe olanını flash atmalısınız veya bunu türkçeleştirip uzantısını r01 den r14 yapıp flash atmalısınız.

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983
arslanla

arslanla

Üye
sis içinde r01 dosyası yani dil dosyası var ve dil dosyaları exe siz direk c de çalışmaz exe nerdeyse ordaki rsc çalışır. Çalışması için flash atılması gerekir ama bu dosya dil i ingilizce bunu flashlarsanız telefon dili ingilizce iken iş görür türkçe de iken iş görmez yani bunun türkçe olanını flash atmalısınız veya bunu türkçeleştirip uzantısını r01 den r14 yapıp flash atmalısınız.

o zaman sana kolay gelsin levent kardeşim...

- - - Eklendi - - -

sis çalışmadı bu arada:(

MaxipmaN

Üye
appstop yükleyin hava durumu falan kullanmıyosanız çıt çıkarmaz telefon

tass_co1983

tass_co1983

Üye
bu sorun widget'lardan kaynaklaniyor :D

- - - Eklendi - - -

dostm ana ekraninda internet gerektiren widgetlari kaldir.. Mesela hava durumu veya facebook yada twitter widgeti gbi.. Bende bu sorun surekli vardi onlarin oldugu ana ekrani yanlislikla sildim sonra tekrardn ekrana koymamistm facebook falan.. Sonra farkettm onlar gidince baglanti yok hatasi gelmemeye basladi.. Denemek icin facebook ekledm mobil veriyi kapattm baktm surekli ayni hata gelmeye basladi.. Istersen dediklerimi bir dene..

Teşekkürler, bu bilgiyi biliyorum. bu mod onu düzeltmek için :oke:

sis yükleyince olmuyorsa, flashla yazılıma gömmek gerekiyor dostum

bu dosya ile flashlasam da olmaz. çünkü dili ingilizce. noss_bar ın da dediği gibi r14 olan dosyadan yapılabilir. daha önce de kendim hex editör ile uğraşarak denemiştim ve olmamıştı

türçeleştirmeyi denemedim. r14 olan türkçe dosyasıyla hex editörden (bir konuda yapımı vardı) yapmıştım olmamıştı. hakanquven yapmış kendi cfw sinde. 26 haziranda çıkacak onu bekliyorum artık...

achambo

achambo

Üye
iyi oldu bu saolasın:)

Anil-D

Anil-D

Üye
tesekurler

ozalpkilic

Üye
başarısız :bilmm

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Konu sahibinin isteği üzerine :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt