ios 7 beta yükle udid kaydı olmadan

Sponsorlu Bağlantılar

osmanekmen

Üye
    Konu Sahibi
ios 7 beta yükle udid kaydı olmadan
iOS 7 Desteklenen Cihazlar

1. iPhone 4
  2. iPhone 4S
  3. iPhone 5
  4. iPad 2
  5. iPad 3. jenerasyon
  6. iPad 4. jenerasyon
  7. iPad Mini
  8. iPod touch 5. jenerasyon

Simkilitli cihaz sahipleri kesinlikle denemesin

Arkadaşlar iOS 7 beta için udid kaydı şart değil.
Cihazınızda en son sürüm yüklü ise yükleyip deneyebilirsiniz.
Örneğin iPhone 5 için iOS 6.1.4 yüklü ise cihazınızda internetten cihazına uygun ipsw dosyasını indirin ios 7 beta için.
Sonra cihazınızı iTunes e bağlayıp shift+güncelle deyip indirdiğiniz ipsw dosyasını gösterin hiçbir bilginiz kaybolmadan yükleyin iOS 7 yi.
ben kendi telefonumda denedim oldu hiçbir sorun yaşamadım.
etkinleştirme ekranında falan kalır diye korkmayın sakın.
Ama geçecek olanlar yedeklerini alsın daha sonra geri gömmek isterlerse cihaza restore yapmak gerekebilir.

Download iOS 7 Beta 1 İndirme Linkleri;

iPhone 5 A1428 GSM [ ]
[ [ ] [ ]
iPhone 5 A1429 CDMA [ ] [ ] [ ] [ ]
iPhone 4S [ ] [ ] [ ] [ ]
iPhone 4 GSM [ ] [ ] [ ] [ ]
iPhone 4 GSM RevA [ ] [ ] [ ] [ ]
iPod Touch 5G [ ] [ ] [ ] [ ]

iphone 5 için indirme yapacak olanlar cihazın arka kısmında model numarası yazar ona göre indirsinler...

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
konu için teşekkürler bu arada youtube da iphonedo adında ki kullanıcı da ayrıntılı bir şekilde anlatmış videoda bu da başka bir alternatif olablir iphone kullanıcılarına (:

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Uç tane ıphone 4 var ben hangisi olduğunu nasıl anlarım

frngyhn

frngyhn

Üye
Merhaba ben ios 7 betayı iphone 4s ime kurmak için indirdim ancak yukarıdaki adımları uygularken bilinmiyen hata veriyo ve telefonun ekranında usb kablosu itunes e bağlı şekilde kalıyor telefonum 32 gb simlock ancak gevey ile kullanıyorum sürümüm 6.1.3 yalnız pasaport kaydım olmadığı için telefonu uçak modunda simsiz kullanıyorum sorun kaynağı nedir sizce ben simlock ile ilgili olduğunu düşünmüyorum . Acil Yardım Teşekkürler

KernelTeam

KernelTeam

Üye
iOS 7 Desteklenen Cihazlar

1. iPhone 4
  2. iPhone 4S
  3. iPhone 5
  4. iPad 2
  5. iPad 3. jenerasyon
  6. iPad 4. jenerasyon
  7. iPad Mini
  8. iPod touch 5. jenerasyon

Simkilitli cihaz sahipleri kesinlikle denemesin

Arkadaşlar iOS 7 beta için udid kaydı şart değil.
Cihazınızda en son sürüm yüklü ise yükleyip deneyebilirsiniz.
Örneğin iPhone 5 için iOS 6.1.4 yüklü ise cihazınızda internetten cihazına uygun ipsw dosyasını indirin ios 7 beta için.
Sonra cihazınızı iTunes e bağlayıp shift+güncelle deyip indirdiğiniz ipsw dosyasını gösterin hiçbir bilginiz kaybolmadan yükleyin iOS 7 yi.
ben kendi telefonumda denedim oldu hiçbir sorun yaşamadım.
etkinleştirme ekranında falan kalır diye korkmayın sakın.
Ama geçecek olanlar yedeklerini alsın daha sonra geri gömmek isterlerse cihaza restore yapmak gerekebilir.

Download iOS 7 Beta 1 İndirme Linkleri;

iPhone 5 A1428 GSM [ ]
[ [ ] [ ]
iPhone 5 A1429 CDMA [ ] [ ] [ ] [ ]
iPhone 4S [ ] [ ] [ ] [ ]
iPhone 4 GSM [ ] [ ] [ ] [ ]
iPhone 4 GSM RevA [ ] [ ] [ ] [ ]
iPod Touch 5G [ ] [ ] [ ] [ ]

hacı ben androidçiyim ya bu ios7 betayı nasıl yüklücez bende ipod touch 5.nesil var iyi güzel linki vermişinde nasıl yükleniyo ???

osmanekmen

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba ben ios 7 betayı iphone 4s ime kurmak için indirdim ancak yukarıdaki adımları uygularken bilinmiyen hata veriyo ve telefonun ekranında usb kablosu itunes e bağlı şekilde kalıyor telefonum 32 gb simlock ancak gevey ile kullanıyorum sürümüm 6.1.3 yalnız pasaport kaydım olmadığı için telefonu uçak modunda simsiz kullanıyorum sorun kaynağı nedir sizce ben simlock ile ilgili olduğunu düşünmüyorum . Acil Yardım Teşekkürler

hocam orjinal son sürümüzü yükleyin cihazı dfu moda aldıktan sonra. işlem bittikten sonra shift + gücelle deiyp ios 7 betayı gösterin yükleyin

- - - Eklendi - - -

hacı ben androidçiyim ya bu ios7 betayı nasıl yüklücez bende ipod touch 5.nesil var iyi güzel linki vermişinde nasıl yükleniyo ???

ipod touch için son sürüm 6.1.3. eğer cihazınızın sürüm bu ise. shift + güncelle deyip indirdiğiniz ios 7 ipsw dosyasını gösterin. eğer şuanki sürümünüz 6.1.3 aşağısı ise önce 6.1.3 e güncelleyin ondan sonra deneyin

KernelTeam

KernelTeam

Üye
ok hocam benim sürüm 6.1.3 anlamış mıyım ;

itunese giriyoruz shift tuşu+ güncellene nerde çıkıyo ya ? işte herneyse ona basıyoruz sonra yazılımı orda gösteriyoruz doru dimi ?

enterneoll

enterneoll

Üye
dediğinizi yaptım ama kayıt istedi :/

osmanekmen

Üye
    Konu Sahibi
ok hocam benim sürüm 6.1.3 anlamış mıyım ;

itunese giriyoruz shift tuşu+ güncellene nerde çıkıyo ya ? işte herneyse ona basıyoruz sonra yazılımı orda gösteriyoruz doru dimi ?

hocam klavyede shift tuşuna basılı tutun o ondan sonra da güncelle deyin itunes de

- - - Eklendi - - -

dediğinizi yaptım ama kayıt istedi :/

hocam cihazı dfu moda alıp. son sürümünü geri yükle işlem bittikten sonra shift tşu + güncelle yap bi sorun çıkmadan olur

enterneoll

enterneoll

Üye
hocam klavyede shift tuşuna basılı tutun o ondan sonra da güncelle deyin itunes de

- - - Eklendi - - -

hocam cihazı dfu moda alıp. son sürümünü geri yükle işlem bittikten sonra shift tşu + güncelle yap bi sorun çıkmadan olur

yok zaten geri döndüm 6.1.3'e ama shift tuşuna basınca güncelleme yapılıyor kuruluyor sonra telefon açılıp wireless veya itunes bağlantısı istiyor yapıyorum sonra cihaz doğrulanamadı gibi bir hata veriyor

KernelTeam

KernelTeam

Üye
ben yapmayacağım

kasmalar donmalar oluyormuş beyler bence sizde yapmayın sonra verilerinize geri almak adama illalah detirtiyor

osmanekmen

Üye
    Konu Sahibi

yok zaten geri döndüm 6.1.3'e ama shift tuşuna basınca güncelleme yapılıyor kuruluyor sonra telefon açılıp wireless veya itunes bağlantısı istiyor yapıyorum sonra cihaz doğrulanamadı gibi bir hata veriyor

itunese bağladınız mı telefonu

chaosdewil

Üye
beta1 de oldugu gibi beta 1 in ustune beta 2 udidsiz olarak kurabilirmiyiz? beta 2 ciktiginda

osmanekmen

Üye
    Konu Sahibi
açıldı mı telefon ?

Lenneth

Üye
Teşekkurler

Şahsen iOs 7 bin daha stabil sürümleri çıkmadan yüklenmemesi taraftarıyım.

osmanekmen

Üye
    Konu Sahibi
beta1 de oldugu gibi beta 1 in ustune beta 2 udidsiz olarak kurabilirmiyiz? beta 2 ciktiginda
daha çıkmadan bu konu hakkında bişey söylemek yalan olur. çıkınca deneyip sonucu hep beraber göreceğiz

Üst Alt