Presenting Star Browser by Paul Wallace [TR açıklama eklendi]

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
6 teması olacakmış kisilestirme ve qwerty klavyeside cabası

- - - Eklendi - - -

metin abi bunu turkce yaptımı tadından yenmez

- - - Eklendi - - -

yazdıgına gore normal tarayıcıdaki eksikler yokmuş tam olacakmış

burakkk97

Üye
    Konu Sahibi
HTML5 ve Javascript desteği olacakmış ve user agent olarak IOS 6.1 kullanılacakmış.

Anil-D

Anil-D

Üye
yarın oburgun cıksında millet bıktı

burakkk97

Üye
    Konu Sahibi
Aynen.

- - - Eklendi - - -

Tarih soran birine verdiği cevap "Nope, no date"

Anil-D

Anil-D

Üye
yani belli degilmi

MaxipmaN

Üye
ağız tadıyla film ve youtube izlesek :)

burakkk97

Üye
    Konu Sahibi
@anil41kocaeli Evet değilmiş.
@MaxipmaN En iyisi indirip izlemek bence hatta benim yaptığım .mp4 uzantılı olanları indirirken de izleyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ya bilemiyorum aslında var olan tarayıcılar bana yetiyor.Film izlemek için sağolsun güzel bir mobil site var zaten,hepimiz biliyoruz.Youtube videolarını mini next düşük kalite açıyor.Yüksek kalite içinse adresi kopyalayıp stok tarayıcıya yapıştırmamız yetiyor.FB Browser gayet iyi bir şekilde touch.fb.com'u sunuyor.İndirme ve yükleme içinse Opera Mobile ideal.İnternet hızınız düşükse de UCBrowser'ı açarsınız.Yani...Ben böyle yapıyorum :)

MaxipmaN

Üye
Ya bilemiyorum aslında var olan tarayıcılar bana yetiyor.Film izlemek için sağolsun güzel bir mobil site var zaten,hepimiz biliyoruz.Youtube videolarını mini next düşük kalite açıyor.Yüksek kalite içinse adresi kopyalayıp stok tarayıcıya yapıştırmamız yetiyor.FB Browser gayet iyi bir şekilde touch.fb.com'u sunuyor.İndirme ve yükleme içinse Opera Mobile ideal.İnternet hızınız düşükse de UCBrowser'ı açarsınız.Yani...Ben böyle yapıyorum :)

evolsta tarayıcı donuyor c6 sorunlu cfw güzel başka yüklemem ama artık sıkıldık mini yavaş geliyor mobileı sevmiyorum artık yeni tarayıcı şart

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
symbian bitiyor bunlar symbiana yatırım yapıyor ne iş :ehe

burakkk97

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca ücretsiz olacakmış :)

Anil-D

Anil-D

Üye
bence paralı olçak

MaxipmaN

Üye
dersimli alır ya :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Sağlam-kaliteli olsun Paralı olsun almazsam adam değilim yeterki uğraşsınlar yapsınlar ben de desteklerim onları :D

Anil-D

Anil-D

Üye
aynen şuana kadar ne almadımkı her şey aldım

burakkk97

Üye
    Konu Sahibi
Sanmam :ehe

Üst Alt