Yeni bir telefon alacağım, yardım edebilir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MaxPowerr

MaxPowerr

Üye
S4 seni yarı yolda bırakmaz 4 çekirdeğini ayrı birşey yapacaksan 4 çekirdeğini de oyun için işlemci çok iyi bak ve bence s4 ün ses kalitesi çok daha iyi bence hem donanımsal özellikleri daha fazla air view ve air Gesture ses asistanı da cabası en iyisi s4

- - - Eklendi - - -

HTC One ın Sense 5 inden de memnun kalacağını sanmıyorum. S4 ün touchwiz i daha iyi ve çok kullanışlı.

Katılılıyorum kes,nlikle. S4 dururken sakın ha başka seçim yapma paran boşa gider.

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
    Konu Sahibi
Tamam ama ben sese de önem veriyorum.

ANIL

ANIL

Admin
Ses konusunda One çok öne çıktığı için S4'ün geri kalması normal. S4 kullanıcısı olarak sesin yeterli ve kaliteli olduğunu düşünüyorum. Kulaklık performansı kendi orjinal kulakları ile çok çok iyi olduğunu söyleyebilirim.

ensonkral06

ensonkral06

Üye
imkanın varsa s4 al.

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
    Konu Sahibi
Ama benim yüksek sese ihtiyacım ve akıcı bir telefon istiyorum.

serif55

serif55

Üye
Hocam size One dan başka telefon gitmez yada en iyisi gidin bi tekno markete alın iki telefonuda elinize bi müzik atın çıkan sesi kendi kulağınızla duyun öyle karar verin ;)

fk555897

fk555897

Üye
Yada internette karşılaştırmaları var. Youtube'da bulabilirsin. HTC One ses karşılaştırma yaz. İzle

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun almayı düşüneceğim

MaxipmaN

Üye
s4 performanstan dolayı ekranı cok güzel sese pek takılmaya gerek yok kulaklık almıyon sonuçta

yavuz14

yavuz14

Üye
hmmm s4 almışsın telefon modeli değişmiş çünkü

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
Baskentliia

Baskentliia

Üye
sony xperıa z

- - - Eklendi - - -

sony xperıa z

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlarınız için sağolun s4 aldım bir dahaki seneyede başka bir telefon alacağım ve size danışacağım Allah izin verirse.

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Hayırlı olsun :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt