Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
Anneanneme bi hayır duası okuttururum yaparsan :ehe Yapamazsanda okuttururum canın sağolsun abi ama güveniyorum sana :)

bu konuda uzman burda sen bana diyorsun kabiz bu işlerde profesyonel adam yahu :)

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

11'e kadar patlatmışsın zaten canını yediğim :kro2: 7 de eve gelmeler ne iş manita mı yaptın bakim benden habersiz :yavrum:

Manita yapsam ilk senin haberin olacak abi merak etme. :D kafamda bir seyler var bir kizla ilgili. Ama dusunuyorum ne yapsam diye. Bakalim. :eller: Bir erkekti abi. :D

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve x-scarface
BYFECI

BYFECI

Üye
Merhaba Vasfi

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
scarcafe abimize dua edin bide tahir ksrdese yoksa bn burayi zor tutuorum kndimi ceza yemekten deil agzimi bozmak istemiyorum

Bu bozmamis halin mi? Sen ban yemeyecegini mi saniyorsun?

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye

Manita yapsam ilk senin haberin olacak abi merak etme. :D kafamda bir seyler var bir kizla ilgili. Ama dusunuyorum ne yapsam diye. Bakalim. :eller: Bir erkekti abi. :D

Ben seni halen görmedim somuru:

Eyvaaaah kızın başını yakma playboy :aha:

• Beğen
achambo

achambo

Üye
scarcafe abimize dua edin bide tahir ksrdese yoksa bn burayi zor tutuorum kndimi ceza yemekten deil agzimi bozmak istemiyorum

ilkinde bişey yapmadım oğuzhana laf atınca sinirlendim

• Beğen

lelifip

Üye
iyi geceler herkese. yeni üye oldum ben de, baktım buralarda birileri var, iyi geceler demek istedim. Elime yapışmaz ya :)

hikmet366

hikmet366

Üye
neyse ben kaçar polis peşimde uykum var size ıyı muhabbetler

- - - Eklendi - - -

neyse ben kaçar polis peşimde uykum var size ıyı muhabbetler

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
  • Beğen
Takipçi Satın Al