Metin zaten hatalı olduğunu kabul etti ama bence hiç önemi yok adam öldürmüş muammelesi yapıldı bana kalırsa o kadar ağır eleştirenler de bence bu rütbe işini kafaya takıyor/önemsiyor uyarma dediğin bir kere olur her yerde yüze vurmaya gerek yok neyse kimseye kastim yok ama aklımdan geçenleri de yazmak istedim
Metin aslında kendini kendin cezalandırdın. Forumda 1.500 e yakın mesaj attığında fark edileceğini hiç düşünmedin mi ?
evet bence de öyle sonuçta kime ne yaptı ki sanki küfür etti ...Bence unutulsun artık kimsenin kimseye küs kalmasına gerek yok metini desteklemiyorum tabiki ama diğer konularda da yüzüne vurulması hiç hoş değil
Ben ilk olduğunda da sormuştum sadece sana neden diye aynı şeyi söylemiştin zaten. Ama aşırı uç tepkilere ben de pek olumlu bakmıyorum. Amaa ayrı bi not kabahatlisin
Abi bi anlık hevese kapıldım.
Mobileden gereksizlere atılan mesajlar sayılıyordu ve seri bi şekilde atılıyordu metin de bundan yararlandıBirisi anlatacak mı?
![]()
evet bence de öyle sonuçta kime ne yaptı ki sanki küfür etti ...
- - - Eklendi - - -
Ben ilk olduğunda da sormuştum sadece sana neden diye aynı şeyi söylemiştin zaten. Ama aşırı uç tepkilere ben de pek olumlu bakmıyorum. Amaa ayrı bi not kabahatlisin
- - - Eklendi - - -
Mobileden gereksizlere atılan mesajlar sayılıyordu ve seri bi şekilde atılıyordu metin de bundan yararlandı
o zaman hiç unutulmaz mesaj kasmaktan ban yemiş adam diye sürecek bu sefer de bi yere yazdığında..
Bence Metin'e 1 hafta ban atsınlar her şey unutulsun daha iyi