Gereksiz tayfası ne olur beni affedin artık!

Sponsorlu Bağlantılar

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Gereksiz tayfası ne olur beni affedin artık!
Gerçekten çok üzgünüm...

BYFECI

BYFECI

Üye
:hmmm

achambo

achambo

Üye
affederiz :sarıl:

şu mesajların silinsin bir önce

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
En yakın zamanda silinecek.

Akıncı

Akıncı

Üye
affederim nolcak

BYFECI

BYFECI

Üye
Ben hiç kızmadım zaten anlık hevese kapılmışsın affederim.

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Bazı abilerim affetmiyor :(

OPC

OPC

Üye
Metin zaten hatalı olduğunu kabul etti ama bence hiç önemi yok adam öldürmüş muammelesi yapıldı bana kalırsa o kadar ağır eleştirenler de bence bu rütbe işini kafaya takıyor/önemsiyor uyarma dediğin bir kere olur her yerde yüze vurmaya gerek yok neyse kimseye kastim yok ama aklımdan geçenleri de yazmak istedim

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Noldu ki?

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Metin zaten hatalı olduğunu kabul etti ama bence hiç önemi yok adam öldürmüş muammelesi yapıldı bana kalırsa o kadar ağır eleştirenler de bence bu rütbe işini kafaya takıyor/önemsiyor uyarma dediğin bir kere olur her yerde yüze vurmaya gerek yok neyse kimseye kastim yok ama aklımdan geçenleri de yazmak istedim

Çok sağ ol kardeşim

Enes

Enes

Üye
Metin aslında kendini kendin cezalandırdın. Forumda 1.500 e yakın mesaj attığında fark edileceğini hiç düşünmedin mi ?

OPC

OPC

Üye
Bence unutulsun artık kimsenin kimseye küs kalmasına gerek yok metini desteklemiyorum tabiki ama diğer konularda da yüzüne vurulması hiç hoş değil

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Birisi anlatacak mı?
:zzz:

Enes

Enes

Üye
Bence unutulsun artık kimsenin kimseye küs kalmasına gerek yok metini desteklemiyorum tabiki ama diğer konularda da yüzüne vurulması hiç hoş değil
evet bence de öyle sonuçta kime ne yaptı ki sanki küfür etti ...

- - - Eklendi - - -

Abi bi anlık hevese kapıldım.
Ben ilk olduğunda da sormuştum sadece sana neden diye aynı şeyi söylemiştin zaten. Ama aşırı uç tepkilere ben de pek olumlu bakmıyorum. Amaa ayrı bi not kabahatlisin

- - - Eklendi - - -

Birisi anlatacak mı?
:zzz:
Mobileden gereksizlere atılan mesajlar sayılıyordu ve seri bi şekilde atılıyordu metin de bundan yararlandı

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
o doğru

OPC

OPC

Üye

evet bence de öyle sonuçta kime ne yaptı ki sanki küfür etti ...

- - - Eklendi - - -

Ben ilk olduğunda da sormuştum sadece sana neden diye aynı şeyi söylemiştin zaten. Ama aşırı uç tepkilere ben de pek olumlu bakmıyorum. Amaa ayrı bi not kabahatlisin

- - - Eklendi - - -

Mobileden gereksizlere atılan mesajlar sayılıyordu ve seri bi şekilde atılıyordu metin de bundan yararlandı

Bence Metin'e 1 hafta ban atsınlar her şey unutulsun daha iyi çünkü gerçekten aşırı uç yorumlar oldu belki de bazıları için bu konu bahane oldu uç yorum yapmak için kimsenin günahını da almak istemiyorum

Enes

Enes

Üye

Bence Metin'e 1 hafta ban atsınlar her şey unutulsun daha iyi
o zaman hiç unutulmaz mesaj kasmaktan ban yemiş adam diye sürecek bu sefer de bi yere yazdığında..

hikmet366

hikmet366

Üye
nolmuş burda ya 3 gündür gereksizlere girmeyeli

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Metin bunun için mi canını sıkıyorsun ya salla gitsin kardeşim :gul:

• Beğen
Tepkiler: hikmet366

Üst Alt