Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şarj Sorunu Hk. iPhone 3GS
Sponsorlu Bağlantılar
Peocawe
Üye
Konu Sahibi
Şarj Sorunu Hk. iPhone 3GS
Kullanım süresine bağlı olarak anormal bir durum mu bu şarj yüzdesi?! Ayrıca şebeke oturduğum evde tam çekmiyor hatta bazen servis yok diyor. Turkcell'e geçsem ( tam çekiyor evimde) ciddi bir artış olur mu acaba? Şebeke olayı çok mu etkiler şarjı?
Kardeşime blackberry almıştık kullanamadı iPhone 3GS aldık onu verip. Şimdi bi süreliğine bunu ben, Galaxy S'i kardeşim kullanıyo.
MrExpert
Üye
3gs için normal bendede varken şarjı böyleydi günce 2 kere ederdim bazen ama turkcell e geçsen faydası olur şarja ama 3gyi kaparsan bataryadan baya tasarruf edersin edgenin çekim kalitesi daha yüksek olur.
3gs için normal bendede varken şarjı böyleydi günce 2 kere ederdim bazen ama turkcell e geçsen faydası olur şarja ama 3gyi kaparsan bataryadan baya tasarruf edersin edgenin çekim kalitesi daha yüksek olur.
2010 da alınmış cihaz. Ama aldığım kişi baya temiz kullanmış çizik dahi yok ve faturalı. Yani zırt pırt şarj edecek bir tip değildi. JB bile yapılmamış bugüne kadar hiç.
baktım şimdi fiyatlara ama 60 lira felan 3gs için batarya ya o kadar ücret vermek doğru olur mu ki öğrenciyim sonuçta 60 lira değerli para benim için.
2010 da alınmış cihaz. Ama aldığım kişi baya temiz kullanmış çizik dahi yok ve faturalı. Yani zırt pırt şarj edecek bir tip değildi. JB bile yapılmamış bugüne kadar hiç.
baktım şimdi fiyatlara ama 60 lira felan 3gs için batarya ya o kadar ücret vermek doğru olur mu ki öğrenciyim sonuçta 60 lira değerli para benim için.