bu smileye :fkr: bugün fena sardım :ehe
hikmet366 Üye Joker' Alıntı: Neyse ben kaçayım.İyi muhabbetler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.
Matthe Üye hikmet366' Alıntı: evet saat 3 de enes bırazdan da ismail bıter o erken atti banı Genişletmek için tıkla ... O zaman ilerleyen saatlerde dolar burası
hikmet366' Alıntı: evet saat 3 de enes bırazdan da ismail bıter o erken atti banı Genişletmek için tıkla ... O zaman ilerleyen saatlerde dolar burası
hikmet366 Üye BYFECI' Alıntı: Şimdi olmaz rahatsız olanlar var - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... yine mi ya nese ben makarnayı ketcaplıp yim
BYFECI' Alıntı: Şimdi olmaz rahatsız olanlar var - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... yine mi ya nese ben makarnayı ketcaplıp yim
marist Üye TheLastWarrior' Alıntı: vasfi gereksiz smiley atmandan rahatsız oldum biraz yoksa senle ne derdim olacak tanımıyorm etmiyorum Genişletmek için tıkla ... Senden baska rahatsız olan bir kişi varsa sölesin hemen şimdi çıkarım konudan. Başka bişey var. Önce saygı diyorsun sonra smile dedin.
TheLastWarrior' Alıntı: vasfi gereksiz smiley atmandan rahatsız oldum biraz yoksa senle ne derdim olacak tanımıyorm etmiyorum Genişletmek için tıkla ... Senden baska rahatsız olan bir kişi varsa sölesin hemen şimdi çıkarım konudan. Başka bişey var. Önce saygı diyorsun sonra smile dedin.
hikmet366 Üye Yellowworm' Alıntı: O zaman ilerleyen saatlerde dolar burası Genişletmek için tıkla ... evet benim düsüncem bu - - - Eklendi - - -
Yellowworm' Alıntı: O zaman ilerleyen saatlerde dolar burası Genişletmek için tıkla ... evet benim düsüncem bu - - - Eklendi - - -
TheLastWarrior Üye marist' Alıntı: Senden baska rahatsız olan bir kişi varsa sölesin hemen şimdi çıkarım konudan. Başka bişey var. Önce saygı diyorsun sonra smile dedin. Genişletmek için tıkla ... kimse sana sayfadan çık demedi
marist' Alıntı: Senden baska rahatsız olan bir kişi varsa sölesin hemen şimdi çıkarım konudan. Başka bişey var. Önce saygı diyorsun sonra smile dedin. Genişletmek için tıkla ... kimse sana sayfadan çık demedi
TheLastWarrior Üye Kabız Civciv' Alıntı: Hayirli geceler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin oğuzhan
hikmet366 Üye Kabız Civciv' Alıntı: Hayirli geceler Genişletmek için tıkla ... hos geldın oğuzhan ağa beY