Selamun aleykum.
by-pegasus Üye BYFECI' Alıntı: Aleykum selam deniz iyiyim sen nasılsın ? Sen hep bu saatlerde geliyorsun galiba.. - - - Eklendi - - - Aleykum Selam hoşgeldin dost Genişletmek için tıkla ... abi gececilerin saati gelsin diye sabırsızlanıyorum
BYFECI' Alıntı: Aleykum selam deniz iyiyim sen nasılsın ? Sen hep bu saatlerde geliyorsun galiba.. - - - Eklendi - - - Aleykum Selam hoşgeldin dost Genişletmek için tıkla ... abi gececilerin saati gelsin diye sabırsızlanıyorum
Akıncı Üye marist' Alıntı: Selamun aleykum. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam nasılsınız dostlar
marist Üye -Akıncı' Alıntı: aleyküm selam nasılsınız dostlar Genişletmek için tıkla ... İyiyim Mucahit sen nasılsın
-Akıncı' Alıntı: aleyküm selam nasılsınız dostlar Genişletmek için tıkla ... İyiyim Mucahit sen nasılsın
by-pegasus Üye Yellowworm' Alıntı: İyi geceler beyler, çok mutluyum bu gece Genişletmek için tıkla ... allah mutluluğunu arttırsın
Yellowworm' Alıntı: İyi geceler beyler, çok mutluyum bu gece Genişletmek için tıkla ... allah mutluluğunu arttırsın
BYFECI Üye zxdelemi' Alıntı: abi gececilerin saati gelsin diye sabırsızlanıyorum Genişletmek için tıkla ... Başka zaman neden takılmıyorsun? Yellowworm' Alıntı: İyi geceler beyler, çok mutluyum bu gece Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler Mert'ti değil mi?
zxdelemi' Alıntı: abi gececilerin saati gelsin diye sabırsızlanıyorum Genişletmek için tıkla ... Başka zaman neden takılmıyorsun? Yellowworm' Alıntı: İyi geceler beyler, çok mutluyum bu gece Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler Mert'ti değil mi?
Joker Emekli Yönetici zxdelemi' Alıntı: s.a burak abi Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam kardeşim nasılsın
marist Üye Yellowworm' Alıntı: İyi geceler beyler, çok mutluyum bu gece Genişletmek için tıkla ... Hayırdır - - - Eklendi - - - BYFECI' Alıntı: Aleykum Selam Genişletmek için tıkla ... ? Nasılsın Yusuf
Yellowworm' Alıntı: İyi geceler beyler, çok mutluyum bu gece Genişletmek için tıkla ... Hayırdır - - - Eklendi - - - BYFECI' Alıntı: Aleykum Selam Genişletmek için tıkla ... ? Nasılsın Yusuf
Akıncı Üye marist' Alıntı: İyiyim Mucahit sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim çok şükür sakin bu gece
marist' Alıntı: İyiyim Mucahit sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim çok şükür sakin bu gece
Matthe Üye marist' Alıntı: Hayırdır Genişletmek için tıkla ... Sevgilimle ay dönümümüz falan anlarsın hani özel bir gün
marist' Alıntı: Hayırdır Genişletmek için tıkla ... Sevgilimle ay dönümümüz falan anlarsın hani özel bir gün
Joker Emekli Yönetici BYFECI' Alıntı: İyilik senden naber gardaşım Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür
by-pegasus Üye BYFECI' Alıntı: Başka zaman neden takılmıyorsun? Iyi geceler Mert'ti değil mi? Genişletmek için tıkla ... dediğin gibi biraz erken çıkıyorum
BYFECI' Alıntı: Başka zaman neden takılmıyorsun? Iyi geceler Mert'ti değil mi? Genişletmek için tıkla ... dediğin gibi biraz erken çıkıyorum
Joker Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler dostlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin ciğerim - - - Eklendi - - - Aleyküm selam gelen herkes hoşgeldiniz
-Akıncı' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler dostlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin ciğerim - - - Eklendi - - - Aleyküm selam gelen herkes hoşgeldiniz
marist Üye -Akıncı' Alıntı: bende iyiyim çok şükür sakin bu gece Genişletmek için tıkla ... Daha iyi diğer türlü yetişemiyorum
-Akıncı' Alıntı: bende iyiyim çok şükür sakin bu gece Genişletmek için tıkla ... Daha iyi diğer türlü yetişemiyorum
Akıncı Üye Joker' Alıntı: Aleyküm selam hoşgeldin ciğerim Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk cigerim yarın konu açacam nasılsın aras baba nerde
Joker' Alıntı: Aleyküm selam hoşgeldin ciğerim Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk cigerim yarın konu açacam nasılsın aras baba nerde