Ultrabook kullanan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi

Bu cihazı alıyorum, verdim kararımı. Teşekkürler hepinize.

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Dedim ya, Apple ile aramız pek iyi değil. Anlaşamadık bir türlü.

serif55

serif55

Üye
Dedim ya, Apple ile aramız pek iyi değil. Anlaşamadık bir türlü.

Hocam bencede çok para yanlış anlamayın ama yani değmeyecek bi cihaz bu paraya. Biraz daha ağır olur çok çok daha iyi performanslı laptop alırım daha iyi ama yinede karar sizin tabi

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Laptop pek kaba geliyor bana. Ağır ve de. Ben oyun oynamam, film izlemem. Video izlemem. Yani şu aralar bilgisayarda bir metin belgesini kullanırım, bir de internet. Office dahi kullanmam.

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Ne alsam ki? :(

_RYUK_

_RYUK_

Üye
o ssd için o kadar parada verilmez onun yerine ssd siz olan modellerine bakın derim turuncu indirim ile teknosada ucuz ultrabooklar bulabilirsin

serif55

serif55

Üye
Laptop pek kaba geliyor bana. Ağır ve de. Ben oyun oynamam, film izlemem. Video izlemem. Yani şu aralar bilgisayarda bir metin belgesini kullanırım, bir de internet. Office dahi kullanmam.

Hocam zevkinize ve kararınıza karışmak gibi oluyo ama gönlüm elvermedi o kadar paranın değmeyecek bi cihaza gitmesine mazur görün

Linkteki cihazı öneriyorum size

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
o zaman daha ucuz birşeye bakın derim gerek yok bu kadar para vermeye bütçe sıkıntınız yoksa olabilir tabi ancak asus n56 varken bu ultrabookuna daha fazla para vermek pek mantıklı olmaz.

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Bu tür konularda odun kafalıyım biraz, yani Asus ya da Toshiba'dan başka cihaz kullanmam.

- - - Eklendi - - -

Hocam zevkinize ve kararınıza karışmak gibi oluyo ama gönlüm elvermedi o kadar paranın değmeyecek bi cihaza gitmesine mazur görün

Linkteki cihazı öneriyorum size

Hocam Teşekkürler, lâkin Asus ya da Toshiba mutlak tercihim.

serif55

serif55

Üye
Canınız sağolsun hocam para sizin paranız bişey demek düşmez daha :)

Üst Alt