Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ultrabook kullanan var mı?
Sponsorlu Bağlantılar
-efşan
Üye
Konu Sahibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu cihazı alıyorum, verdim kararımı. Teşekkürler hepinize.
Hocam bencede çok para yanlış anlamayın ama yani değmeyecek bi cihaz bu paraya. Biraz daha ağır olur çok çok daha iyi performanslı laptop alırım daha iyi ama yinede karar sizin tabi
-efşan
Üye
Konu Sahibi
Laptop pek kaba geliyor bana. Ağır ve de. Ben oyun oynamam, film izlemem. Video izlemem. Yani şu aralar bilgisayarda bir metin belgesini kullanırım, bir de internet. Office dahi kullanmam.
Laptop pek kaba geliyor bana. Ağır ve de. Ben oyun oynamam, film izlemem. Video izlemem. Yani şu aralar bilgisayarda bir metin belgesini kullanırım, bir de internet. Office dahi kullanmam.
o zaman daha ucuz birşeye bakın derim gerek yok bu kadar para vermeye bütçe sıkıntınız yoksa olabilir tabi ancak asus n56 varken bu ultrabookuna daha fazla para vermek pek mantıklı olmaz.
-efşan
Üye
Konu Sahibi
Bu tür konularda odun kafalıyım biraz, yani Asus ya da Toshiba'dan başka cihaz kullanmam.