selamlar arkadaşlar bende aranıza ve android dünyasına yeni katıldım ,önerilerinizi bekliyorum, telefona kurmam gereken önemli uygulamalar vsşimdiden teşekkürler
Kamooon güncelleme kamoooon![]()
Ben bi almanyaya gidip geliyorum![]()
ya birde benm sim kart baya bi eskiydi aldğm yerdeki bayan güzelce kesti micro sime benzetti birazama cihaza taktıgmzda görmedi cihaz acaba bu cihazdamı sorun oldgunu gösterio yoksa simde mi? eski telefonuma takınca zorda olsa calıstırdım
Haber gördüm bende internette dolaşırken.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hem böyle diyerek gelecekse yeni forum açalım. :heheh
Arkadaslar SuperSU´da root´u kaldir vardi tikladim kaldirdim. Root Checker ile de kontrol ettim Root Access bulamadi. Yine de fabrika ayarlarina dondurmem lazim mi emin olmak icin yoksa böyle de olur mu ?
Ayrica forumda abilerim arkadaslarim rootu güncellemeden sonra atacaklarini yazmislar, bu rootu güncellemeden önce yaparsak neler olur ? Bana kendi atacagi rootu ve ROM´u ulastirabilecek ( adini ve linkini ) bir abim cikar mi ? Saygilarimla

Ne saçma, alan 9.15 Gb'tan 9.23 Gb'ta çıkıyormuş, 357 mb'lık güncellemeden ne beklenir kı (!)

Arkadaşlar Telefona Avast tarzı virüs programı kurmam gerekli mi sizce? Bunun şarj ve kasma yönünden eksi yönleri olur mu?

Avastı marketten indirmiştim. Bide şimdi fabrika ayarlarına dönsem marketten parayla aldığım birkaç uygulama vardı onları tekrar almak için ücret öder miyim?
Market harici ve bilmediğiniz uygulamaları kurmayın gerek yok eksileri tabikide var stabilite düşüyor![]()