L920 Ekran Çizikleri Hakkında.

Sponsorlu Bağlantılar

HalfEvil333

Üye
    Konu Sahibi
L920 Ekran Çizikleri Hakkında.
Telefonum yaklaşık 1 ay önce elimden düştü ve camda küçük ama benim hep dikkatimi çeken bir oyuk oluştu . Tamiri mümkün mü mümkünse nerede yaptırabilirim ve tahmini fiyatı ne kadar olur fikri olan varmıdır ?
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

alical33

alical33

Üye
servise verip panel değiştirmek isteyebilirsiniz fiyat 200 tl civarı olması lazım

OozyStaw

OozyStaw

Üye
servise verip panel değiştirmek isteyebilirsiniz fiyat 200 tl civarı olması lazım

ekran çizlmez ibaresi bulunuyor lumia 920 de ekran garanti kapsamında diye biliyorum ben :hmmm

- - - Eklendi - - -

Telefonum yaklaşık 1 ay önce elimden düştü ve camda küçük ama benim hep dikkatimi çeken bir oyuk oluştu . Tamiri mümkün mü mümkünse nerede yaptırabilirim ve tahmini fiyatı ne kadar olur fikri olan varmıdır ?

sen önce garantiye yolla onlar 20$ ve altını yapıyorlar sonrası için senden izin alıyorlar ama Lumia 920 ekranı çizilmez ya o ekran koruyucu olmasın :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Kasko yaptırmayı düşünmediniz mi ?

alical33

alical33

Üye
Kasko yaptırmayı düşünmediniz mi ?

kasko firmalarıda yeterince iyi çalışmıyor şikayetvar.comda bir sürü şikayet var kasko firmaları hkkında bide kasko telefon alınırken yapılıyor diye biliyorum

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Evet ben yaptırdım telefon ve kasko aynı faturada olmalı. Şikayet.com'u takip ediyorum :) Orayı telefon alacak kişilere okutmayın her telefondan soğuturlar adamı :D

alical33

alical33

Üye
ordakilerde yalan yanlış olabilir ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz :kıskıs:

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Dostum Nokia care a git bazen bedava bile yapıyoorlar adamların müşteri hizmetleri dünyanın en iyi hizmetini veriyor ya çok ilgililer benm eski c7-00 da çok güzel yardımcı oldular

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
ah kardeşim size o kadar koruma kullanın diyoruz

HalfEvil333

Üye
    Konu Sahibi
Koruma kılıfı var cp-600 ama gel gör ki elimden düştü üst kapak açık kaldı jelatin yoktu ..
Çok sağolun arkadaşlar servise vermeye karar verdim ama kaç günde yaparlar 3-4 gün sürer mi ?

alical33

alical33

Üye
Koruma kılıfı var cp-600 ama gel gör ki elimden düştü üst kapak açık kaldı jelatin yoktu ..
Çok sağolun arkadaşlar servise vermeye karar verdim ama kaç günde yaparlar 3-4 gün sürer mi ?

yoğunluklarına bağlı zaman değişir

alical33

alical33

Üye
Aşağı yukarı ?
ben çorumdan gönderdim 10 günde geldi siz istanbuldasınız sanırım 1 haftayı aşacağını zannetmiyorum

- - - Eklendi - - -

ben çorumdan gönderdim 10 günde geldi siz istanbuldasınız sanırım 1 haftayı aşacağını zannetmiyorum
siz bir şubeye bırakıyorsunuz onlar direk üst seviye onarım merkezine gönderiyor 920 leri işi de o uzatıyor zaten