Burada bir arkadaşımız vardı. Küçükçekmece de oturuyor du. İlgili konuyu bulursam link vereyim.
doors'u hep güncelliyorum ama hiç açmıyorum
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar 3g ile internete bağlanamıyorum dün saat gece 12den beri ? yok ne yaptıysam girmiyor ! denemediğim yol kalmadı .. aveadandır geçici dedim yok arkadaş aynı ? yardım edecek var mdır ?
ayarlar kısmında erişim noktasına girip bağlantının etkin olup olmadığını Bi kontrol et benim başımda geldi nasıl olduysa oradan devre dışı kalmıs
beklıyorum
lumia 800 turkce dil için yardım

Arkadaşlar kilit ekranında bing kullanıyorum fakat resimler otomatik değişmiyor her gün kendim güncelliyorum.Var mıdır bi çözümü?

Uzun süre kullandım her gün güncellerdi.
internete bağlandıktan sonra bir kaç kere tuşları kitle aç kitle geliyor ondan sonra. bende gelmeyince öyle yapıyordum anında geliyordu ikinci üçüncü açışımda.
Arkadaşlar kilit ekranında bing kullanıyorum fakat resimler otomatik değişmiyor her gün kendim güncelliyorum.Var mıdır bi çözümü?
ios7 tanıtıldı ve wp ye benziyo ya bi de bing falan kullancakmış youtube a bağımlılığı azaltıcı bazı şeyler olcakmış acaba microsoft ve apple ın birlikte android e karşı mücadelesi mi bu![]()