Motorola Atrix 4G [Kernel 3.1.10] Olympus (Atrix 4G) Kernel Port Projesi

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Ön kamera çalışıyor :oke:

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Hdmi var daha :)

- - - Eklendi - - -

THD oyun sorunu duzelmis :D https://www.youtube.com/watch?v=1gdxdoenEvk&feature=youtube_gdata_player

- - - Eklendi - - -

Telefon performansi hakkinda bilgi ;)

Ekli dosyalar

Sarangni

Sarangni

Üye
Bunlar güzel gelişmeler.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Tegra HD demek oluyor. Tegra işlemciye özel oyunlar...

THD Oyunlar HD oyunların üst seviyesidir.Yani görüntü kalitesinden ziyade oyunda kullanılan renklerin canlılığı arka planlar çok daha geliştirilmiştir.Bir örnek vermem gerekirse need for speed oyunuda hd dir fakat arka plandaki dağ efekti canlı değildir resim halindedir ama thd oyunlarda bu böyle değildir.Oyunda gördüğün tüm her yer canlıdır ve bu yüzden tegra kullanan cihazların bir çok oynadığı oyunda görüntü kalitesi ayarlanabilir haldedir.Özetlemem gerekirse;

HD oyunlarda görüntü kalitesini ayarlama gibi bir şansın yoktur genellikle çünkü tek format halindedir hd oyunlar

THD Oyunlar ise cihazın kullanmış olduğu işlemcilere göre ayarlanır.THD Tegranındır ve her cihaz farklı özelliklerdedir.Riptige gp oyununu mesela xoom ayarlardan görüntü kalitesini 'e yakın bir seviyede ayarlayabilirken galaxy tab 10.1 belki daha az seviyeye ayarlar belkide 'e bilmiyorum tam açıklayabildim mi..

- - - Eklendi - - -

Krystiandan yeni bir video daha :cool

https://www.youtube.com/watch?v=K94pUZycx6k&feature=youtube_gdata_player

Kytos

Kytos

Üye
Tegra HD demek oluyor. Tegra işlemciye özel oyunlar...

THD Oyunlar HD oyunların üst seviyesidir.Yani görüntü kalitesinden ziyade oyunda kullanılan renklerin canlılığı arka planlar çok daha geliştirilmiştir.Bir örnek vermem gerekirse need for speed oyunuda hd dir fakat arka plandaki dağ efekti canlı değildir resim halindedir ama thd oyunlarda bu böyle değildir.Oyunda gördüğün tüm her yer canlıdır ve bu yüzden tegra kullanan cihazların bir çok oynadığı oyunda görüntü kalitesi ayarlanabilir haldedir.Özetlemem gerekirse;

HD oyunlarda görüntü kalitesini ayarlama gibi bir şansın yoktur genellikle çünkü tek format halindedir hd oyunlar

THD Oyunlar ise cihazın kullanmış olduğu işlemcilere göre ayarlanır.THD Tegranındır ve her cihaz farklı özelliklerdedir.Riptige gp oyununu mesela xoom ayarlardan görüntü kalitesini 'e yakın bir seviyede ayarlayabilirken galaxy tab 10.1 belki daha az seviyeye ayarlar belkide 'e bilmiyorum tam açıklayabildim mi..

- - - Eklendi - - -

Krystiandan yeni bir video daha :cool

Teşekkürler abi

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
Ooo on kamera da olmuş hadi az kaldı az :-)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ;)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Onlar nerden duymus :) krystianin g+ hesabini takip ediyorum oyle bisey demedi yakinda dedi sadece

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Adamlar bisey demeden inanmayin :)

• Beğen
Tepkiler: ney27
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Peki :)

ney27

Üye
sabırsızla betayı ve ubundu yu bekliyorum bel ki yarın veya iki ,üç gün için de yayınlarlar diye dün tekrardan alfa kerneli kurdum telde ki programların hepsini yeniledim ki sadece beta kernel senkronizasyonu ile ugraşayım diye :)