Kytos
Üye
okadar bilgisi olan adam bizim bağışlarımıza bakmaz heraldeayrıca kerneli çıkarsalar daha fazla bağış toplarlar zaten ücretsiz bir proje
Bilmiyorum artık. Bi şüphe var içimde
okadar bilgisi olan adam bizim bağışlarımıza bakmaz heraldeayrıca kerneli çıkarsalar daha fazla bağış toplarlar zaten ücretsiz bir proje
bekleyip görücezBilmiyorum artık. Bi şüphe var içimde

https://www.youtube.com/watch?v=1gdxdoenEvk&feature=youtube_gdata_playeraynenBunlar güzel gelişmeler.

Hdmi var daha
- - - Eklendi - - -
THD oyun sorunu duzelmis
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Telefon performansi hakkinda bilgi![]()

Tegra HD demek oluyor. Tegra işlemciye özel oyunlar...
THD Oyunlar HD oyunların üst seviyesidir.Yani görüntü kalitesinden ziyade oyunda kullanılan renklerin canlılığı arka planlar çok daha geliştirilmiştir.Bir örnek vermem gerekirse need for speed oyunuda hd dir fakat arka plandaki dağ efekti canlı değildir resim halindedir ama thd oyunlarda bu böyle değildir.Oyunda gördüğün tüm her yer canlıdır ve bu yüzden tegra kullanan cihazların bir çok oynadığı oyunda görüntü kalitesi ayarlanabilir haldedir.Özetlemem gerekirse;
HD oyunlarda görüntü kalitesini ayarlama gibi bir şansın yoktur genellikle çünkü tek format halindedir hd oyunlar
THD Oyunlar ise cihazın kullanmış olduğu işlemcilere göre ayarlanır.THD Tegranındır ve her cihaz farklı özelliklerdedir.Riptige gp oyununu mesela xoom ayarlardan görüntü kalitesini 'e yakın bir seviyede ayarlayabilirken galaxy tab 10.1 belki daha az seviyeye ayarlar belkide 'e bilmiyorum tam açıklayabildim mi..
- - - Eklendi - - -
Krystiandan yeni bir video daha
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bişey değilTeşekkürler abi

Onlar nerden duymuskrystianin g+ hesabini takip ediyorum oyle bisey demedi yakinda dedi sadece
söylentiler işte 
Adamlar bisey demeden inanmayin![]()