tv'wepcam baglama

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
bak simdi kamera elektirik kaploru olarak kirmızi sıyah var kırmızıyı adaptörde doğru bağladına emın ol adaptörde kırmız ı sıyah yok o yüzden anlaşılması zor adaptörde artının anlaşılması ıçin adaptörün artı kutbu beyaz çizgili sıyah kaplo olması lazım onu kameranın kirwızı kaplosuyla eşlestir adaptörde eksi kutbu ise siyahtır çızgiler yoktur onuda kameranın siyah kaplosuyla eşlestir.

- - - Eklendi - - -

icinde iki kablo var

bak sımdı bize 1 gıriş lazım yanı 2 tane kaplo gırısi lazım

dj-betaniye

Üye
    Konu Sahibi
bak simdi kamera elektirik kaploru olarak kirmızi sıyah var kırmızıyı adaptörde doğru bağladına emın ol adaptörde kırmız ı sıyah yok o yüzden anlaşılması zor adaptörde artının anlaşılması ıçin adaptörün artı kutbu beyaz çizgili sıyah kaplo olması lazım onu kameranın kirwızı kaplosuyla eşlestir adaptörde eksi kutbu ise siyahtır çızgiler yoktur onuda kameranın siyah kaplosuyla eşlestir.

- - - Eklendi - - -

5 defa okudum hic bisi anlamadim ayrintili anlat :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

simdi kamerada 4 kablo var 2 sini adaptore kirmizi ike siyehi bagliyom geriye kalan iki kabloyuda tv aut koblosuna bagliyom kamera isiklari yaniyo fakat goruntu yok

hikmet366

hikmet366

Üye

5 defa okudum hic bisi anlamadim ayrintili anlat :kıskıs:

mobılım zor oluyor bak şimdı kamerada kırmızı kaplo varya onu yanı artı kutbu yanı adaptörde o artı kutba bağlaman lazım

- - - Eklendi - - -

Böyle bir kaploda + - var

ve böyle 2 çıkısı lazım

dj-betaniye

Üye
    Konu Sahibi

mobılım zor oluyor bak şimdı kamerada kırmızı kaplo varya onu yanı artı kutbu yanı adaptörde o artı kutba bağlaman lazım

- - - Eklendi - - -

Böyle bir kaploda + - var

ve böyle 2 çıkısı lazım

aga oyle kabloyu nerden bulim kirmiziyi artiya bagladim ee ondan sonra

dj-betaniye

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

tamam ayni burda ki gibi yaptim resimde atim istersen

- - - Eklendi - - -

tamam aga ayni dedigin gibi yaptim aimdi tvye takip bakim

dj-betaniye

Üye
    Konu Sahibi
buyur ayni dedigin gibi yaptim ama olmadi

hikmet366

hikmet366

Üye

nsl bitti yav bende arkadaslara boyle yapacam diye hava atiyodum :D

haha :) ama ben böyle bir sistem gördüm ama o görüntü düzenlıyi ile ilgıli hiçbirşey görmedim ama böyle oldunu tahmin ettim

dj-betaniye

Üye
    Konu Sahibi

haha :) ama ben böyle bir sistem gördüm ama o görüntü düzenlıyi ile ilgıli hiçbirşey görmedim ama böyle oldunu tahmin ettim

neyse bisi olmaz canimizdan kiymetlimi canin sag olsun o kadar yardim ettin bir goruntu almadim ama iy bir dost kazandim o bana yeter :)

Üst Alt