Enes
Üye
dur bi çay içip gelim salondan azar geldi![]()
benim de işim var biraz 
dur bi çay içip gelim salondan azar geldi![]()
benim de işim var biraz 
benim de işim var biraz
![]()

turbolu 1.2 motorların yakıtları dizel seviyesine geldi. yani sana bağlı basarsan baba gibi gidiyor. ben 1.4 tsı test ederken sürüş modunu sporta aldım bir gidişi var yeminle asfalt ağlıyor ama eco moda çekine araba seni zorluyor basma artık gaza diye yemiyor çünkü 2 silindir kapanıyor
teknoloji ne gelişti be şu küçük hacimli arabalara turbo olayı büyük adımdı gerçekten bi bizim arabaya bakıyorum bu bunlara aynı yakıyorlar hatta daha az ama çok daha iyiler
turbolu 1.2 motorların yakıtları dizel seviyesine geldi. yani sana bağlı basarsan baba gibi gidiyor. ben 1.4 tsı test ederken sürüş modunu sporta aldım bir gidişi var yeminle asfalt ağlıyor ama eco moda çekine araba seni zorluyor basma artık gaza diye yemiyor çünkü 2 silindir kapanıyor
sen hangi bölüm okumayı düşünüyodun
Aynen adamlar aktı gitti teknoloji son bir kaç yılda çok değişti. Piyasada atmosferik motorlu araç kalmaz 5-6 seneye eskiler de temizlenir
sen hangi bölüm okumayı düşünüyodun

dediğim gibi iyi paralar kazanırsak ilerde bulurum seni araba modifikasyon alım satım
İstanbul içi kazanamazsan SDÜ Otomotive giderim herhalde. Hacettepe otomotiv tıptan yüksek puanla alıyor ve 6 sene![]()

dediğim gibi iyi paralar kazanırsak ilerde bulurum seni araba modifikasyon alım satım![]()
Ama neden olmasın eğer ben bu işi yaparsam hayatımı veririm bu işe. Telefonu özelden atabilirsintek hayalim GTI golf sene 2100 de olsa alcam bi tane
Daha çok var o zamana kim öle kim kala bakalımAma neden olmasın eğer ben bu işi yaparsam hayatımı veririm bu işe. Telefonu özelden atabilirsin
hallederik 

tek hayalim GTI golf sene 2100 de olsa alcam bi tanehallederik
babamın kafasına saksı düştü heralde sedandan vazgeçti![]()

önce leon style'a baktı tamponlarıyla içini beğenmedi. sonra FR a baktı yok dedi led far yok. sonra FR + plus pakete karar verdi sunroof ve led farlı
Büyük konuşmayayım sedan araba bir daha aldırmam adama sedan araba aldık 20 tane damacana su attı arabaya yayları dağıtıyoduk![]()
sedan araba bi garip ama dayımın jettayla ibreyi 200 e dayadım 1 hafta önce ne gidiyo be
önce leon style'a baktı tamponlarıyla içini beğenmedi. sonra FR a baktı yok dedi led far yok. sonra FR + plus pakete karar verdi sunroof ve led farlısedan araba bi garip ama dayımın jettayla ibreyi 200 e dayadım 1 hafta önce ne gidiyo be
çok km mi yapıyosunuz ?
Gider gider tsi lar çok iyi ya. Ben belki arabayı değiştirirlerse dizel aldırtabilirim
çok km mi yapıyosunuz ?

Yok tam tersine araba 5. yılına giriyor 30 küsür binde. Ben ehliyet alırsam çok gezerim anam kafamın etini yer oraya götür buraya götür diye araba alcam diyip duruyor zaten rahat bırakmaz beni![]()
Yok tam tersine araba 5. yılına giriyor 30 küsür binde. Ben ehliyet alırsam çok gezerim anam kafamın etini yer oraya götür buraya götür diye araba alcam diyip duruyor zaten rahat bırakmaz beni![]()

maşallah 182 biniyiymiş ben alınca emektar 15 yaşında 182 binde vectra cd ile gezdircem benzinle bi de![]()
![]()

iyiymiş ben alınca emektar 15 yaşında 182 binde vectra cd ile gezdircem benzinle bi de![]()
![]()

hala hesap kitap yapıyorum ben de
Olsun onun şekli yeter uzay kasa vectra![]()

hala hesap kitap yapıyorum ben de![]()