Root Checker Basic v4.4- Sisteminiz rootlu olup olmadığını öğrenin..

Sponsorlu Bağlantılar

Remember Me

Remember Me

Üye
:tşk:

cengizba

cengizba

Üye
4.0.4 de root yapılmıyo mu arkadaşlar?

pyramit

Üye
telefonda superuser programı varsa telefon rootludur veyada herhangibir root uygulaması yuklemeye calistiginizda root hatası verir eger root yoksa kısaca telefonu bosuna boyle programlarla ugrastırmayınız yinede paylasım icin tsk.

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
Cok sacma bi program

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Bir telefonun rootlu oldugunu anlamak icin sadece superuser olup olmamasi yeterli degildir. Root icin birtakim dosyalar gereklidir. Bu dosyalar gizli sistem dosyalarina erisimi saglayan kodlar icerir. Superuser veya supersu programlari da sadece bu dosyalari harekete gecirir. Yani superuser programini kaldirirsaniz root gerektiren uygulamalari kullanamazsiniz. Fakat programi kaldirmak root erisimini saglayan dosyalarin da kalktigi anlamina gelmez. Bu program o dosyalarin da olup olmadigini kontrol ediyor.

hamza271970

hamza271970

Üye
HTC Desire HD. Prg mi yükledim. Açtım bazı secenek ler var şimdi cihazım Rot lumu dur eyer rotsuz sa neyapmaliyim bilirsiniz ben siyimbian yaslisiyim Android. Arnavut gibi geliyo bana bilmem. Kavrarmiyiz. Saygılar

bluecaoss5

Üye
banada gereksiz geldi ama nedenini anlamadım indiriyorum teşekkürler o yüzden :D

hamza271970

hamza271970

Üye
bu Rot dediğiniz siyimbian da sertifika. sistemi var onun gibi birşey mi hacklen mek gibi. Bir aydır kullanıyorum tlf yuklemedigim programı kalmadı bi. Babayiğit bu Rot uzun açıklamadı nedir neyin nesi Size kolay gelsin her kafadan bir şey. Atmaya saygilar

14533541

Üye
nerden anlaşılıyor yardım edin

u_cosar

u_cosar

Üye
teşekkür ederim

fed

Üye
root nede atıyosunuz ki telefona?SebebiNe acıklarmısınız ? Pm ile deatabilirsiniz.

a.hkntrgt

Üye
bu programın sonucları kesin mi arkadaslar samsung galaxy s3 kullanıyorum donma yapmaya basladı servise gondericem aradım eger root varsa 650 tl anakart parası alınır dediler cunku :/

alifuat42

Üye
arkadaslar bende fotodaki gibi yesil degilde kirmizi cikti ne demek oluyor acaba ?

KayraBey

KayraBey

Üye
Kurdum baktım benim cihaz da root varmış :)

• Beğen
Tepkiler: Joker

Üst Alt