selamün aleyküm :tebessüm: Aleyküm selam hoş geldin
OttomaN TigeR Üye tinasoft' Alıntı: selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoş geldin
ismail Üye CABBAR' Alıntı: Ismail Iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abi Beyler kusura bakmayın güllaç deyip canınızı çektirdim
CABBAR' Alıntı: Ismail Iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abi Beyler kusura bakmayın güllaç deyip canınızı çektirdim
CABBAR Üye TheFenomen' Alıntı: uykum da gelmez ki benim şimdi Genişletmek için tıkla ... Biraz takılırız istersen buralarda
TheFenomen' Alıntı: uykum da gelmez ki benim şimdi Genişletmek için tıkla ... Biraz takılırız istersen buralarda
__xXx__ Üye CABBAR' Alıntı: Yok Murat SARI Genişletmek için tıkla ... bak ya o da adaşımmış ne zaman mezun olmuş 2010mezunu bi tanıdığım sakarya ya gideceğim diyodu o sanmıştım
CABBAR' Alıntı: Yok Murat SARI Genişletmek için tıkla ... bak ya o da adaşımmış ne zaman mezun olmuş 2010mezunu bi tanıdığım sakarya ya gideceğim diyodu o sanmıştım
Umur dağlar Üye Saat geç oldu uykum geldi iyi geceler herkese Allah rahatlık versin iyi sohbetler size ben kaçtım
codblackops2 Üye tinasoft' Alıntı: Eee Ömer daha daha nassın Genişletmek için tıkla ... Daha daha iyiyim
codblackops2 Üye tinasoft' Alıntı: güllaç yerine sütlaç olmaz mı Genişletmek için tıkla ... Olur tabi
ismail Üye codblackops2' Alıntı: Maxicep dağarcigina yeni bir smiley eklenmişte haberimiz yokmuş Genişletmek için tıkla ... uykum olmasa seni bi güzel lardım
codblackops2' Alıntı: Maxicep dağarcigina yeni bir smiley eklenmişte haberimiz yokmuş Genişletmek için tıkla ... uykum olmasa seni bi güzel lardım
CABBAR Üye __xXx__' Alıntı: bak ya o da adaşımmış ne zaman mezun olmuş 2010mezunu bi tanıdığım sakarya ya gideceğim diyodu o sanmıştım Genişletmek için tıkla ... Yok bu 2008 sanırım
__xXx__' Alıntı: bak ya o da adaşımmış ne zaman mezun olmuş 2010mezunu bi tanıdığım sakarya ya gideceğim diyodu o sanmıştım Genişletmek için tıkla ... Yok bu 2008 sanırım
BYFECI Üye Umur dağlar' Alıntı: Saat geç oldu uykum geldi iyi geceler herkese Allah rahatlık versin iyi sohbetler size ben kaçtım Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Umur
Umur dağlar' Alıntı: Saat geç oldu uykum geldi iyi geceler herkese Allah rahatlık versin iyi sohbetler size ben kaçtım Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Umur
VKUCUKSAHİN Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum abim nasılsın
hikmet366 Üye achambo' Alıntı: ben Genişletmek için tıkla ... ben kavurmasini dil de yokanın arasına koyup yiyorum
achambo Üye -Akıncı' Alıntı: iyi geceler dostlarım unutmayın beni sadece modlar ve adminler görür. Genişletmek için tıkla ... görüşürüz kardeşim
-Akıncı' Alıntı: iyi geceler dostlarım unutmayın beni sadece modlar ve adminler görür. Genişletmek için tıkla ... görüşürüz kardeşim