bende iyiyiö çok şükür sayfalar çabuk atlıyor:gun1: evet bu akşam bereketli :gun1:
Enes Üye -Akıncı' Alıntı: bende iyiyiö çok şükür sayfalar çabuk atlıyor Genişletmek için tıkla ... evet bu akşam bereketli
-Akıncı' Alıntı: bende iyiyiö çok şükür sayfalar çabuk atlıyor Genişletmek için tıkla ... evet bu akşam bereketli
DiaBLoS Admin tinasoft' Alıntı: Ali abi, Gökçen abi, kardeşim Ömer nasılsınız yav Genişletmek için tıkla ... Sağol kardesim eyvallah . Sen nasilsin ?
tinasoft' Alıntı: Ali abi, Gökçen abi, kardeşim Ömer nasılsınız yav Genişletmek için tıkla ... Sağol kardesim eyvallah . Sen nasilsin ?
OttomaN TigeR Üye TheFenomen' Alıntı: abi bu smileyi yapmadan gidersen sana darılırııım Genişletmek için tıkla ... 10
hikmet366 Üye Umur dağlar' Alıntı: Bu saatlerde senin hep acıkıyo öğrendim artık Genişletmek için tıkla ...
codblackops2 Üye CABBAR' Alıntı: Ulen dedik ya Hoşgeldin diye. Genişletmek için tıkla ... Şimdi dediniz ben 5 gün önce gelmiştim ve 15 gün önce gitmiştim neyse boşver
CABBAR' Alıntı: Ulen dedik ya Hoşgeldin diye. Genişletmek için tıkla ... Şimdi dediniz ben 5 gün önce gelmiştim ve 15 gün önce gitmiştim neyse boşver
CABBAR Üye achambo' Alıntı: benimkinden uzun gitmesi gerekmiyo mu Genişletmek için tıkla ... Batarya arızalı mücahit, yusuf, umur kusura bakmayın yetişemiyorum
achambo' Alıntı: benimkinden uzun gitmesi gerekmiyo mu Genişletmek için tıkla ... Batarya arızalı mücahit, yusuf, umur kusura bakmayın yetişemiyorum
VKUCUKSAHİN Üye codblackops2' Alıntı: Ooo sende mi buradaydın.iyiyim sen nasılsın :-) Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür iyiyim ona buna laf atıyon yazdığım yazıyı görmüyon
codblackops2' Alıntı: Ooo sende mi buradaydın.iyiyim sen nasılsın :-) Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür iyiyim ona buna laf atıyon yazdığım yazıyı görmüyon
Umur dağlar Üye BYFECI' Alıntı: Çıkarım ben birazdan.. Genişletmek için tıkla ... Beraber girdik Beraber çıkarız
BYFECI Üye CABBAR' Alıntı: Batarya arızalı mücahit, yusuf, umur kusura bakmayın yetişemiyorum Genişletmek için tıkla ...
CABBAR' Alıntı: Batarya arızalı mücahit, yusuf, umur kusura bakmayın yetişemiyorum Genişletmek için tıkla ...
CABBAR Üye __xXx__' Alıntı: akademisyenlik aklımda yok pek ama eğer üni de hoca olursam öğrencilerim beni çok sever hissediyorum kafa hoca olurum be ya Genişletmek için tıkla ... Ege mi Dokuz Eylül mü ?
__xXx__' Alıntı: akademisyenlik aklımda yok pek ama eğer üni de hoca olursam öğrencilerim beni çok sever hissediyorum kafa hoca olurum be ya Genişletmek için tıkla ... Ege mi Dokuz Eylül mü ?
hikmet366 Üye achambo' Alıntı: aras kargo Genişletmek için tıkla ... aras kargo onu sana ulaşmadan bıter
codblackops2 Üye tinasoft' Alıntı: Allah'a şükür iyiyim ona buna laf atıyon yazdığım yazıyı görmüyon Genişletmek için tıkla ... ne bileyim görmedim
tinasoft' Alıntı: Allah'a şükür iyiyim ona buna laf atıyon yazdığım yazıyı görmüyon Genişletmek için tıkla ... ne bileyim görmedim
BYFECI Üye Umur dağlar' Alıntı: Beraber girdik Beraber çıkarız Genişletmek için tıkla ... Son dakikalar birşeyler servis edelim o zaman..
Umur dağlar' Alıntı: Beraber girdik Beraber çıkarız Genişletmek için tıkla ... Son dakikalar birşeyler servis edelim o zaman..
VKUCUKSAHİN Üye İsmail' Alıntı: tinasoft sende gelmişln Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum kardeşim nasılsın arıl
İsmail' Alıntı: tinasoft sende gelmişln Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum kardeşim nasılsın arıl