van_hoijdonk u nerden bulak ulan şindi :hih: Bu cevabı beklemiyordum la değişik
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: van_hoijdonk u nerden bulak ulan şindi Genişletmek için tıkla ... Bu cevabı beklemiyordum la değişik
x-scarface' Alıntı: van_hoijdonk u nerden bulak ulan şindi Genişletmek için tıkla ... Bu cevabı beklemiyordum la değişik
Akıncı Üye Kabız Civciv' Alıntı: Olur mu lan oyle sey. Nassin yavrim iyi misin? Battal yeter la tukuruk bezlerin kuruyacak. Genişletmek için tıkla ... iyiyim yavrim sen
Kabız Civciv' Alıntı: Olur mu lan oyle sey. Nassin yavrim iyi misin? Battal yeter la tukuruk bezlerin kuruyacak. Genişletmek için tıkla ... iyiyim yavrim sen
MrExpert Üye Kabız Civciv' Alıntı: Olur mu lan oyle sey. Nassin yavrim iyi misin? Battal yeter la tukuruk bezlerin kuruyacak. Genişletmek için tıkla ... Bağımlılık yaptı senin yüzünden smiley
Kabız Civciv' Alıntı: Olur mu lan oyle sey. Nassin yavrim iyi misin? Battal yeter la tukuruk bezlerin kuruyacak. Genişletmek için tıkla ... Bağımlılık yaptı senin yüzünden smiley
x-scarface Üye Umur dağlar' Alıntı: Hoşgeldin abi geriden takip ettim biraz geç oldu kusura bakma Genişletmek için tıkla ... Rica ederim gardaşlık.
Umur dağlar' Alıntı: Hoşgeldin abi geriden takip ettim biraz geç oldu kusura bakma Genişletmek için tıkla ... Rica ederim gardaşlık.
MrExpert Üye Umur dağlar' Alıntı: İşte geriden geriden geldim hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk
achambo Üye x-scarface' Alıntı: İbretlik cevap Genişletmek için tıkla ... yakında yazdığım her şey ibretlik olacak
x-scarface' Alıntı: İbretlik cevap Genişletmek için tıkla ... yakında yazdığım her şey ibretlik olacak
x-scarface Üye CABBAR' Alıntı: Bu cevabı beklemiyordum la değişik Genişletmek için tıkla ... Yaa adama sorarlar işte.
CABBAR' Alıntı: Bu cevabı beklemiyordum la değişik Genişletmek için tıkla ... Yaa adama sorarlar işte.
CABBAR Üye Kabız Civciv' Alıntı: Sagol abi Nasilsin? Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Oğuzhan Dün gece ETS oynuyordum giremedim bu gece bi gelmek istedim
Kabız Civciv' Alıntı: Sagol abi Nasilsin? Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Oğuzhan Dün gece ETS oynuyordum giremedim bu gece bi gelmek istedim
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: van_hoijdonk u nerden bulak ulan şindi Genişletmek için tıkla ... Aylardir yok. askerligini yapti. İs guc derken firsat bulamiyordur. Zamaninda bayagi ask acisi cekmis. Bir ara can sıkıntisi ilk zamanlardaki yazilan mesjlari hep okumustum.
x-scarface' Alıntı: van_hoijdonk u nerden bulak ulan şindi Genişletmek için tıkla ... Aylardir yok. askerligini yapti. İs guc derken firsat bulamiyordur. Zamaninda bayagi ask acisi cekmis. Bir ara can sıkıntisi ilk zamanlardaki yazilan mesjlari hep okumustum.
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: Yaa adama sorarlar işte. Genişletmek için tıkla ... Hoşuna gittiyse resim hediyem olsun imza yap
x-scarface' Alıntı: Yaa adama sorarlar işte. Genişletmek için tıkla ... Hoşuna gittiyse resim hediyem olsun imza yap
Umur dağlar Üye MrExpert' Alıntı: Adam okumadan beğeniyor Genişletmek için tıkla ... Yok canım okuyorum