Bende geldim gençler Hoşgeldin abi :)
-efşan Üye Bir damla da mutluluk katın evvela çayınıza, Bir yudum alıp ele ikram eyleyin... Hayırlı geceler.
Umur dağlar Üye Yellowworm' Alıntı: İyi geceler millet Genişletmek için tıkla ... İyi geceler hoşgeldin
Akıncı Üye achambo' Alıntı: selamun aleyküm nasılsınız bu gece şarj bitene kadar burda olmaya çalışacağım Genişletmek için tıkla ... kardeşim hoşgeldin yeter la muhabbet edek
achambo' Alıntı: selamun aleyküm nasılsınız bu gece şarj bitene kadar burda olmaya çalışacağım Genişletmek için tıkla ... kardeşim hoşgeldin yeter la muhabbet edek
Umur dağlar Üye achambo' Alıntı: selamun aleyküm nasılsınız bu gece şarj bitene kadar burda olmaya çalışacağım Genişletmek için tıkla ... Yahu senin sarjın biticekte ben görücem
achambo' Alıntı: selamun aleyküm nasılsınız bu gece şarj bitene kadar burda olmaya çalışacağım Genişletmek için tıkla ... Yahu senin sarjın biticekte ben görücem
hurol1 Üye CABBAR' Alıntı: 2 gece girmedim 160 sayfa ilerlemiş. Selamünaleyküm yer var mı bana da Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam abi yer olmazmi ya
CABBAR' Alıntı: 2 gece girmedim 160 sayfa ilerlemiş. Selamünaleyküm yer var mı bana da Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam abi yer olmazmi ya
BYFECI Üye Yellowworm' Alıntı: İyi geceler millet Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hoşgeldin achambo' Alıntı: selamun aleyküm nasılsınız bu gece şarj bitene kadar burda olmaya çalışacağım Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam CABBAR' Alıntı: 2 gece girmedim 160 sayfa ilerlemiş. Selamünaleyküm yer var mı bana da Genişletmek için tıkla ... Çok yer var Aleykum Selam hoşgeldin abi
Yellowworm' Alıntı: İyi geceler millet Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hoşgeldin achambo' Alıntı: selamun aleyküm nasılsınız bu gece şarj bitene kadar burda olmaya çalışacağım Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam CABBAR' Alıntı: 2 gece girmedim 160 sayfa ilerlemiş. Selamünaleyküm yer var mı bana da Genişletmek için tıkla ... Çok yer var Aleykum Selam hoşgeldin abi
achambo Üye CABBAR' Alıntı: 2 gece girmedim 160 sayfa ilerlemiş. Selamünaleyküm yer var mı bana da Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
CABBAR' Alıntı: 2 gece girmedim 160 sayfa ilerlemiş. Selamünaleyküm yer var mı bana da Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Akıncı Üye CABBAR' Alıntı: 2 gece girmedim 160 sayfa ilerlemiş. Selamünaleyküm yer var mı bana da Genişletmek için tıkla ... sana yer yoksa ben çıkarım abi
CABBAR' Alıntı: 2 gece girmedim 160 sayfa ilerlemiş. Selamünaleyküm yer var mı bana da Genişletmek için tıkla ... sana yer yoksa ben çıkarım abi
CABBAR Üye hurol1' Alıntı: Aleykum selam abi yer olmazmi ya Genişletmek için tıkla ... Isim nedir üstad
hurol1 Üye achambo' Alıntı: selamun aleyküm nasılsınız bu gece şarj bitene kadar burda olmaya çalışacağım Genişletmek için tıkla ... Bu şarz ne zaman bitcek abi her gece aynı olay
achambo' Alıntı: selamun aleyküm nasılsınız bu gece şarj bitene kadar burda olmaya çalışacağım Genişletmek için tıkla ... Bu şarz ne zaman bitcek abi her gece aynı olay
x-scarface Üye [h=4]Konu Bilgisi[/h]Şu anda 12 kişi bu konuyu okuyor. (11 üye ve 1 misafir) hurol1, BYFECI+, Türe+, achambo+, marist, OPC Görünen görünmeyen herkese merhaba! Ben iyiyim sizinde iyi olduğunuzu varsayarak muhabbete geçelim tüm gün karşılaştık zaten birde burada fasıl yapmayalım
[h=4]Konu Bilgisi[/h]Şu anda 12 kişi bu konuyu okuyor. (11 üye ve 1 misafir) hurol1, BYFECI+, Türe+, achambo+, marist, OPC Görünen görünmeyen herkese merhaba! Ben iyiyim sizinde iyi olduğunuzu varsayarak muhabbete geçelim tüm gün karşılaştık zaten birde burada fasıl yapmayalım
Matthe Üye Umur dağlar' Alıntı: İyi geceler hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum nasılsınıız