Android'i tavsiye etmiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

maxitekv3

maxitekv3

Üye
    Konu Sahibi
Android'i tavsiye etmiyorum
Merhaba, Galaxy Ace,iphone4,iphone4s,iphone5,S3 kullandım IOS'un sorunu belli şarj o yüzden iphone'u sattım.Yaklaşık 1 yıl s3 kullandım Android beni gerçekten çok zor durumlarda bıraktı.En basiti s3'te kopyala,yapıştır yapamaz olmuştum son 3 ay.Onun dışında acil işlerim oluyordu tarayıcı da birkaç sekme açıyordum cihaz kendini yeniden başlatıyordu.Cihaz bazen 1,bazen 5 saatte şarj oluyordu.Aklımda bunlar kaldı.Yani özeti sistem stabil değil tavsiye etmiyorum.Kişisel deneyimimdir yanlış anlaşılmasın.

Matthe

Matthe

Üye
Merhaba, Galaxy Ace,iphone4,iphone4s,iphone5,S3 kullandım IOS'un sorunu belli şarj o yüzden iphone'u sattım.Yaklaşık 1 yıl s3 kullandım Android beni gerçekten çok zor durumlarda bıraktı.En basiti s3'te kopyala,yapıştır yapamaz olmuştum son 3 ay.Onun dışında acil işlerim oluyordu tarayıcı da birkaç sekme açıyordum cihaz kendini yeniden başlatıyordu.Cihaz bazen 1,bazen 5 saatte şarj oluyordu.Aklımda bunlar kaldı.Yani özeti sistem stabil değil tavsiye etmiyorum.Kişisel deneyimimdir yanlış anlaşılmasın.

iPhone kullandıktan sonra Androide geçen herkes sizin gibi düşünüyor sanırım :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Senin cihazinda bir sorun olabilir tekrar orjinal romu flaslasan duzelir diye dusunuyorum

maxitekv3

maxitekv3

Üye
    Konu Sahibi
garantiye gitti güncellemışler geldi geri :) ilk hafta iyiydi sonra kasmaya başladı bende dayanamadım sattım şimdi windows phone alacağım.

- - - Eklendi - - -

iPhone kullandıktan sonra Androide geçen herkes sizin gibi düşünüyor sanırım :)

Tabii apple'da suçlu bir şarj sorununu çözemedi :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
garantiye gitti güncellemışler geldi geri :) ilk hafta iyiydi sonra kasmaya başladı bende dayanamadım sattım şimdi windows phone alacağım.

- - - Eklendi - - -

Tabii apple'da suçlu bir şarj sorununu çözemedi :)
hayırlı olsun şimdiden :)

Invoke

Invoke

Üye
Şarj tüm akıllı telefonlarda öyle, yapacak bir şey yok...
Ben androidi seviyorum valla, bazen 1 bazen 5 saatte şarj olması sizin cihazınından kaynaklanıyor, galaxy s3 2-3sekme de kendini yeniden başlatmaması gereken bir telefon. Büyük ihtimal cihazınız sorunludur. Evet android, stabil bir sistem değil ama böyle de olmaması gerekirdi.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
valla hocam ben 7 aydır S3 kullanıyorum 1 kere dediğiniz sorunlarla karşılaşmadım..sorunlar donanımsal olabilir bunun için tüm bi işletim sistemini kötülemeniz yanlış bence

PriZm

PriZm

Üye
Cihazın sorunluysa kötülemene gerek yok bence.

Kerim.

Kerim.

Üye
Senin cihaz sorunluymus

-Emre

-Emre

Üye
Valla ben wonder kullanıyorum custom romlar orjinalden stabil =) ve androidi seviyorum

ggokhan08

Üye
Arkadasa katilmiyorum bende s3 kullaniyorum omega v45 4.2.2 JB romuyla hcbir sıkıntı yok 1600 tl ye almistim asla pisman olmadim real racing 3 vb oyunlar zaten bni sasirtiyor grafikler harika s3 on numara bir cihaz ve android s3 ü tamamlamis...

-Emre

-Emre

Üye
Arkadasa katilmiyorum bende s3 kullaniyorum omega v45 4.2.2 JB romuyla hcbir sıkıntı yok 1600 tl ye almistim asla pisman olmadim real racing 3 vb oyunlar zaten bni sasirtiyor grafikler harika s3 on numara bir cihaz ve android s3 ü tamamlamis...

:oke: kullanmayı bilicen =)

enterneoll

enterneoll

Üye
gio ile 5 tane sekme açıyordum s3'le neler yapıyorum düşün sana bozuk gelmiş telefon

custave

custave

Üye
android android olalı böyle bise görmedi ben nerdeyse butun işlemlerimi yapiyorum telefondan pc toztuttu yaziiik garibim

fingerback5

fingerback5

Üye
Valla gayet stabil bende android.Tek kasma yapmadı şu ana kadar.Hele iyisinden bir rom attınmı uçak olup uçuyor.

Emrebali05

Emrebali05

Üye
kardeşim elekronik eşyalar biraz şans işi bence eğer üretimde bir sorun olduysa o cihazdan hayır gelmez ben şuan galaxy mini kullanıyorum stock rom ve overclocklu 748 mhz ye alıyorum kaffam rahat şuana kadar kaç tane custom kaç tane stock rom kurdum saymakla bitmez ve telefon bana mısın demedi :)

Tap Talk Samsung GALAXY mini cihazdan gönderildi