▀▄▀▄▀▄ AnimecileR BurayA ▄▀▄▀▄▀

Sponsorlu Bağlantılar

BigHackeR35

BigHackeR35

Üye
hayırlı geceler Göksel kardeş :ok2:

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır Aykutum ayıp ediyorsun :oke:

• Beğen
Tepkiler: CABBAR

Revengeful

Emekli Yönetici
Anime candır.

One piece
Hellsing serisi
Bleach
Naruto serisi
Death Note
Ao no Exorcist
Angel Beats
Hataroku maou-sama
High School DxD (Küçük yaştakiler izlemesin :d: Echii ve komedi :ehe )

Daha çok izledim ama isimelri aklıma gelmiyor şimdi :D

- - - Eklendi - - -

Tabi ya :ehe
Bi de pokemon var da o anime sayılmaz sanırım. Listeye ekle beni de
Pokemon anime.

- - - Eklendi - - -

Ha mesela Fairy Tail vardı onu unuttum o da süper

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları ve 1STayTRue35
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
    Konu Sahibi
Anime candır.

One piece
Hellsing serisi
Bleach
Naruto serisi
Death Note
Ao no Exorcist
Angel Beats
Hataroku maou-sama
High School DxD (Küçük yaştakiler izlemesin :d: Echii ve komedi :ehe )

Daha çok izledim ama isimelri aklıma gelmiyor şimdi :D

- - - Eklendi - - -

Pokemon anime.

- - - Eklendi - - -

Ha mesela Fairy Tail vardı onu unuttum o da süper
Hoşgeldin üstad Fairy Tail'e sende onayı verdin yani şu ana kadar o anime hakkında kötü bi yorum duymadım izlenecekler listesine ekleyim onu.

Revengeful

Emekli Yönetici
Animesi en fena yerde bitmişti. Mangada baya şey oldu ama anime temmuzda devam edecek.

Bir de anime bitirdikten sonraki o boşluğa düşme hissi berbat :/ Dün Ao no Exorcist bitti, ne yapıcam şimdi bundan sonra dedim..

Listeye beni de ekle :D

Bakuman izleyeyim şimdi. "kullanıcıadları" önermişti diye hatırlıyorum eski konulardan birinde

• Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
    Konu Sahibi
Animesi en fena yerde bitmişti. Mangada baya şey oldu ama anime temmuzda devam edecek.

Bir de anime bitirdikten sonraki o boşluğa düşme hissi berbat :/ Dün Ao no Exorcist bitti, ne yapıcam şimdi bundan sonra dedim..

Listeye beni de ekle :D

Bakuman izleyeyim şimdi. "kullanıcıadları" önermişti diye hatırlıyorum eski konulardan birinde
Tamam listeye seni de ekliyorum, bu arada Bakuman güzel bi anime farklı birşeyler istiyorsan Darker Than Black'i tavsiye ederim izlemediysen :ok2:

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Naruto'daki göz teknikleri ile ilgili rehber hazırlayasım var. Ki hazırlıyorumda şu an. :)

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
kidz tv var akşamları paso anime yayınlıyorlar kaç defa denk geldim ama izlemedim anime film nasıl güzelmi :)

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
    Konu Sahibi
Sen bi izle de ondan sonra kararını verirsin zaten yorum yaparsın tekrar şiddetle tavsiye ederim :oke:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
tamam her akşam yayınlıyorlar paso zaten izleyicem izlediğim zaman yazarım :oke:

• Beğen
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
    Konu Sahibi
Her zaman bekleriz çağrı kardeşim üye listesine ismini yazmamı ister misin?

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bir izliyim memnun kalırsam yazdırırm listeye :)

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
-Naruto Göz Teknikleri-
Not: Göz tekniklerinin temel sebebi Kekkei Genkai adı verilen özel yeteneklerdir. Kekkei Genkai her klanda farklı özellik gösterebilir. Göz teknikleride birer Kekkei Genkai'dir.

-Byakugan-

Nedir?
Byakugan sadece Hyuga klanına ait bir Kekkei Genkai'dir. Bilinen ve en aktif kullanıcıları Hinata ve Neji (İki kuzen)'dir.
Gözün temel yapısını incelersek: Aktif olmadığı zamanda halkasının kenarı siyah çizgilerle belirlenmiş, göz bebeği olmayan saf gümüş rengi bir gözdür. Aktif olduğu zaman, göz bebeği izlenimi veren bir halka oluşur gözün ortasında. Ayrıca aktif olduğu zamanlar gözün çevresindeki damarlar kalınlaşır.

Özellikleri
Byakugan aktif olduğunda görüş mesafesi 50 km'yi bulan 360 derecelik bir görüş sağlar. (Kör noktası ensedir)
Kişilerin chakra dolaşımının gözükmesine olanak verir. (Chakra, Naruto adlı animedeki güç ve enerjidir. Chakrası biten biri ölür)
Chakra dolaşımını gördüğü için kişinin ne kadar gücü kaldığını saptayabilir ayrıca kritik chakra çıkış noktalarına da saldırabileceği için kişinin iç organlarını parçalayabilir.

Kullanım Videosu
[video=youtube;J7FosTJiAWs]http://www.youtube.com/watch?v=J7FosTJiAWs[/video]
[video=youtube;57XY93oOLac]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=57XY93oOLac&NR=1[/video]

-Rinnegan-

Nedir?
Rinnegan, diğer ismi ile ruh göçü gözü, 3 büyük göz tekniği arasında en güçlüsü ve en saygı duyulanıdır. Dünya kurtaracak yada yok edecek kadar güçlü olduğu söylenir. Sahip olan ilk kişi ninja dünyasının yaratıcısı olan 6 yolun bilgesi idi. Ölmeden önce aktif kullanıcısı ise yukarıda ki resimde görünen Nagato nam-ı diğer "Pain" dir. Rinnegan yeniden doğuşu simgeler.
Temel yapısı: Kullanıcının göz bebeği etrafında oluşan eş merkezli daireler ile tanımlıdır bu göz. Kullanıldığı zaman göz bebeği büyür.

Özellikleri
Rinnegan kullanıcılarının belirli bir özellikleri yoktur aslında. Zira bu göz öyle güçlü bir gözdür ki, kişinin istediği tekniği yapmasına chakra kullanmadan izin verir. Bunun için her rinnegan kullanıcısının ayrı tekniği ayrıdır. Pein yanında gezdirdiği 5 rinnegan kullanıcısı ile değişik özellikelere sahip olur. (Bu 5 kişi onun kopyasıdır. Ve beraber 6 peini oluştururlar) Her birinin değişik özellikleri vardır. (Çağırma, iyileştirme gibi)
Liderleri olan Pein'in ise asıl rinnegan sahibi olduğunu unutmayarak onun özelliklerinden bahsedeyim. Pein, Shinra (Tanrısal) ile başlayan teknikler kullanır. En bilineni Shinra Tensei'dir. Bu teknik Tanrısal yıkım anlamına gelir ve hedef aldığı yer ne kadar büyük olursa olsun yok eder. Ayrıca Pein'in bu isimle başlayan değişik, mıknatıs teknikleride vardır. Kişileri kendine doğru çekebilir ve ya bir savunma tekniği ile geri kişileri kendinden uzaklaştırabilir. Savaş sırasında Hinatayı tek eli ile yerden yere vurmuştur. :)

Kullanım Videoları
Meşhur Shinra Tensei (Tanrısal Yıkım) ve Hinata Savaşı
[video=youtube;Rop6MOlFcg4]http://www.youtube.com/watch?v=Rop6MOlFcg4[/video]
[video=youtube;Ihx6cwAADEk]http://www.youtube.com/watch?v=Ihx6cwAADEk[/video]

-Sharingan-

Nedir?
Sharingan, Uchiha klanının kekkei Genkai'sidir. Sharingan diğer gözlerden farklı olarak gözde saklı olarak bulunur. Sharingan kullanıcısının gözü normal bir insan gözü iken; sharingan aktif hale geldiğinde göz kırmızılaşır ve içerisinde siyah, desenli şekiller oluşur. Desenler Sharinganın seviyesini belirler. Aktif kullanıcıları: Itachi, Sasuke ve Madara'dır. (Aslında bütün Uchiha klanı bu göze sahiptir lakin, Itachi gözünü bir üst seviyeye çıkarmak için bütün klanı katletmiştir. Kardeşi Sasuke hariç. Çünkü daha o zamanlar Sasuke, Sharingan yeteneğini dışarı çıkaramamaktadır.) Sharingan seviyesi aşağıdaki tablodaki gibidir. (Not: Sharingan, Mangekyou Sharingan ve Eternal Mangekyou Sharingan bu gözün kademeleridir. Sharingandan, üst seviyeye çıkılması için kişinin sevdiği kişileri katletmesi gerekir. Ayrıca Mangekyou sharinganda kullanım ne kadar artarsa göz o kadar kör olmaya başlar ve kişi en sonunda kör olur. Bunun için gözü bir üst seviye olan EMS'ye çıkarmak lazımdır. Bunun içinde Mangekyou Sharinganı olan bir kişi öldürüp -ki bu kişinin ölderen kişinin yakını olması lazımdır- gözlerini almak şarttır.)

Özellikleri
Bu gözler seviyelerine göre kullanıcılarına değişik teknikler verir. En bilineni ise Genjutsu'dur. Bir kişi sharingan ile göz temasına girerse ve sharingan sahibi genjutsu kullanırsa, kişi yapay bir dünyaya hapsolur ve sharingan sahibi ona bu dünyada işkence çektirebilir.
Sharingan her türlü hızı yakalayabilen bir göz olduğu için, yakın dövüştede çok iyidir. Ayrıca sharinganın bir tekniği kopyalama gücü vardır. Buraya kadarkiler Normal sharingan güçleridir. Mangekyou sharingan güçleri ise 3 tanedir:
Tsukuyomi (Ay tanrısı): Bu teknik kullanıldığında Mangekyou Sharingan'a bakan kişiyi hayali olarak farklı bir boyuta hapseder diğer genjutsulardan en büyük farkı bundan kurtulmak imkânsızdır, bu boyutta zaman ve madde tamamen Mangekyo Sharingan'ı kullanan kişinin denetimindedir, gerçek dünya üzerinde bir saniye olan zaman bu boyutta günlere bedel olabilir. Hapsedilen kişiye istediği şekilde işkence yapabilir. İşkence yaptığı kişi günlerce zihinsel çöküntü yaşar. Itachi bu tekniği sıklıkla kullanır.

Amaterasu (Güneş tanrıçası): Bu özellik her maddeyi yakabilen güneş sıcaklığında simsiyah bir ateştir. Bir kez yandıktan sonra yedi gün yedi gece yanmaya devam edebilir. Yayınlanan bölümlerde Itachi Uchiha bu tekniği bir kez Jiraiya'dan kaçmak için, bir kez de sasuke'ye karşı kullanmıştır.Ayrıca İtachi Sasuke ile olan dövüşünde Susanoo adlı mistik bir canavarı mangekyou sharingan ile çağırmıştır. Susano mangada bir defa görünmektedir ancak çok güçlüdür. Bu mangekyou Sharinganın bir özelliğidir.

Kullanım videoları
[video=youtube;XacO_X0mTaw]http://www.youtube.com/watch?v=XacO_X0mTaw[/video]

Not: Bu yazının tamamı tarafımca yazılmış olup kaynak olarak Vikipedia ve kendi anime deneyimlerim kullanılmıştır.​

• Beğen
RowneSM

RowneSM

Üye
Death Noteyi bugün bitirme zamanı :ehe

• Beğen
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşım için teşekkürler :oke:

Bu chakra dediğimiz Bleach deki reiatsu ile aynı şey heralde. Ayrıca Sasuke ile Itachi nin videosu çok güzel izlenmeye değer bi anime gibi duruyo fakat kararsızım çevremdeki kimse izlemiyor :D

Mangekyou Sharinganı olan bir kişi öldürüp -ki bu kişinin öldüren kişinin yakını olması lazımdır- gözlerini almak şarttır deniyor bu nası bi yakınlık peki kim kimi öldürecek :hmmm

- - - Eklendi - - -

Paylaşımın Naruto ya karşı farklı düşüncelere sahip olmamı sağladı :)

• Beğen
Tepkiler: RowneSM
RowneSM

RowneSM

Üye
Taner abi naruto iyidir ya :) O değilde şu 2.kira çok tatlı kızmış :ehe

RowneSM

RowneSM

Üye
Ne biliyim light gibi birini bekliyodum ama kız çok tatlı ya :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt