uyudunuz mu?

Sponsorlu Bağlantılar

OPC

OPC

Üye

bence 30 ol sonra bi kaç yüz winin olsun öyle başla
ha dersen belirli bi ligim olsun gir ama unrankedlarda ağır noob ve afklar geliyor :D bi tane arkadaş bul taşısın sizi :D

unrankedde delircem herhalde bazen takım iyi oluyor alıyoruz takım iyi olsa yeter ya bazen ağır noob oluyor hele afklar deliriyorum :D nidalee oynadım bir kaç oyun adamlara süper sup. yapıyorum mızrakla can alıyorum yarı can adam yine feedliyor :D

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi

unrankedde delircem herhalde bazen takım iyi oluyor alıyoruz takım iyi olsa yeter ya bazen ağır noob oluyor hele afklar deliriyorum :D nidalee oynadım bir kaç oyun adamlara süper sup. yapıyorum mızrakla can alıyorum yarı can adam yine feedliyor :D

sup nidalee ney la :D ap kasıyosundur kesin :D

Valla tr serverının yüzde 99u ya troll ya abisinün hesabı zaten bu eşleştirme sistemi de saçma sapan :D 1kdan fazla oyun oynamışımdır hala 26 level adamlar geliyor Q_Q

OPC

OPC

Üye

sup nidalee ney la :D ap kasıyosundur kesin :D

Valla tr serverının yüzde 99u ya troll ya abisinün hesabı zaten bu eşleştirme sistemi de saçma sapan :D 1kdan fazla oyun oynamışımdır hala 26 level adamlar geliyor Q_Q

tabi ap la :D yalnız nidalee aşırı sarıyor o ayrı :D aynen öyle westde arkadaşın 30 level var girip takılcam biraz ortam nasıl diye

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi

tabi ap la :D yalnız nidalee aşırı sarıyor o ayrı :D aynen öyle westde arkadaşın 30 level var girip takılcam biraz ortam nasıl diye

keşke ben de bi bakınabilsem weste :D rp falan çekmemiş olsam westde yeni hesap açıp orda oynarım :D

nidalee çok eğlenceli de oyun taşıyzbilitesi az bence tflerde falan gereksiz

(bi lux değil :sirit: )

OPC

OPC

Üye

keşke ben de bi bakınabilsem weste :D rp falan çekmemiş olsam westde yeni hesap açıp orda oynarım :D

nidalee çok eğlenceli de oyun taşıyzbilitesi az bence tflerde falan gereksiz

(bi lux değil :sirit: )

luxun tanıtımına sup yazan kim acaba :ehe la felfena ya lux :D nidalee tfde iş yapamıyor aynen oyunu ileri seviyeye de getiremiyor anca mızrak atsın :D

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi

luxun tanıtımına sup yazan kim acaba :ehe la felfena ya lux :D nidalee tfde iş yapamıyor aynen oyunu ileri seviyeye de getiremiyor anca mızrak atsın :D

mid lux alamazsam sup oynuyorum bence baya bi gideri var gank falan atamıyolar :D ap kasmasan da damage atabiliyon kalkan slow her şey var :D

OPC

OPC

Üye

mid lux alamazsam sup oynuyorum bence baya bi gideri var gank falan atamıyolar :D ap kasmasan da damage atabiliyon kalkan slow her şey var :D

Lux iyi ya şimdi 6400 rüne harcadım ad rün için ap rün dizmicem hero alırım sıkıldım :D

Gangplank sarıyor mu

-Emre

-Emre

Üye
Hiçbişey anlamıyom neyse ben kaçar hadi konuşun siz.

OPC

OPC

Üye

fid için takım gerekiyo abi yoksa anlaşmazsızlıkçıklıklardan oyun bitiyo :(

Kassadin yada karthus da olabilir ikisi de op. Blitz alıp kendime küfür mü alsam oyunlarda :D çok sinir oluyorum blitze :D

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
OPC

OPC

Üye

:kop2:
ad rünlerin yok muydu neden ap alıyon :D

olum ap daha zevkli la :D ad hero var baya mesela sayayım pant wukong fiora try master yi sivir :D

- - - Eklendi - - -

Ben çıkıyorum yaviz oynayalım bi ara seninle benim nick VTi sende ekliydi sen Modle yaptın galiba

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi

olum ap daha zevkli la :D ad hero var baya mesela sayayım pant wukong fiora try master yi sivir :D

- - - Eklendi - - -

Ben çıkıyorum yaviz oynayalım bi ara seninle benim nick VTi sende ekliydi sen Modle yaptın galiba

30 ol da maç atalım :D

ben kaçayım ellerim uyuştu :bye2:

- - - Eklendi - - -

:ağlamalıbye:

- - - Eklendi - - -

:bye: