Motorola Atrix 4G [Kernel 3.1.10] Olympus (Atrix 4G) Kernel Port Projesi

Sponsorlu Bağlantılar

Longplay

Longplay

Üye
neden bu kadar uçtu acaba

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
Hepsi buradaya yeni girdi galiba stoklara indirimsiz hali o şimdi patlatır bi %40 indirim diye yanına tekrar eski fiyatına düşer bu benim düşüncem tabi ki. Ancak JB alacak ise ve böyle yapıyorsa biz karlı oluyoruz galiba :d:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Daha fazla gereksiz mesaj yazıldığı taktirde konu kapatılır arkadaşlar.
Muhabbetinize başka konudan devam edebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Nextman

solenelos

Üye
Arkadaşlar benim bir sorum bir sorunum var. uzun süredir atrix kullanıcısıyım ve yeni romları elimden geldiğince deniyorum. ancak kernel 3.1.10 olan romların hangisini yüklersem yükleyim ilk açılışta ekran siyah bir şekilde kalıyor. kerneli 3.1.10 olan bütün romlarda bu sıkıntıyı yaşıyorum. bu konuda bilgisi olan var mıdır bana yardımcı olabilecek kimse?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Nasil bi kurulum yolu izliyorsun?

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
Başka bir site sağlam bir kişi ' Beta surum gelmıcek arkadaslar dırek publıc uzerınde calısıyorlarmıs yenı gordum ' şeklinde yazmış ne kadar doğru bilemem ancak bilgilendirmek istedim

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Link?

Kytos

Kytos

Üye
Başka bir site sağlam bir kişi ' Beta surum gelmıcek arkadaslar dırek publıc uzerınde calısıyorlarmıs yenı gordum ' şeklinde yazmış ne kadar doğru bilemem ancak bilgilendirmek istedim

Public noluyo? Direk tam sürüm mü?

solenelos

Üye
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Evet;)

- - - Eklendi - - -

Romu kur boot et sonrada gapps

solenelos

Üye
Evet;)

- - - Eklendi - - -

Romu kur boot et sonrada gapps

Onu da denedim. romu kurup restart recovery yapıp gapps kurdum gene aynı sonuç.

Romu kurduktan sonra gapps hiç kurmadan telefonun açılmasını bekledim gene aynı sonuç.

Acaba benim mi bi hatam var. çözemedim

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Cm9 uda denedinmi?

solenelos

Üye
Cm9 uda denedinmi?

3.1 kernel cm9 da denedim. neredeyse 3.1 kernel olan bütün romları denedim. ama hepsinde aynı hüsran. ekran çalışmıyor. romu yüklüyor ama ekran açılmıyor. 2.6 kernel romlardan farklı bir yükleme şeklimi vardır. yahut 3.1 kernelli romu kurmadan önce romdan bağımsız bir kernel mi kurmak gerekiyor öncelikle. benden başka kimse yaşamamışsa bu sorunu kesin ben bir hata yapıyorum ama nerede.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
farklı bişey yapmıyorsun normal kurulumlar gibi ama bilemiyorum

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Iyi yaptin :) tesekkurler

Kytos

Kytos

Üye
Acaba bağış toplamak için bilerek süreci mi uzatıyolar ki?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Acaba bağış toplamak için bilerek süreci mi uzatıyolar ki?
okadar bilgisi olan adam bizim bağışlarımıza bakmaz heralde :) ayrıca kerneli çıkarsalar daha fazla bağış toplarlar zaten ücretsiz bir proje