nokia ve windows phone ikilisi nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

maxitekv3

maxitekv3

Üye
    Konu Sahibi
nokia ve windows phone ikilisi nasıl?
arkadaşlar kullananlardan ricam lütfen tecrübelerini yazsınlar.S3 üm vardı sattım gerçekten telefon çok sorunluydu.Nokia almayı düşünüyorum.

IVI-Elia

Üye
Yeni bir deneyim, performans, kamera senin için önemliyse hiç durma...

- - - Eklendi - - -

Ve Windows Phone a gel..

maxitekv3

maxitekv3

Üye
    Konu Sahibi
evet hocam kamera önemli windows'uda seviyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokia ve Windows Phone ikilisi hakkındaki en sağlıklı kullanıcı bilgilerini Windows Phone genel bölümünden alabilirsiniz. Bu nedenle konu ilgili bölüme taşınmıştır.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Wp8 alacaksan başka bir marka düşünme çünkü Nokıa wp8de ayrıcalıklı..

Kamerada işletim sistemi karşılaştırmadan sadece kamera karşılaştırsan bile Nokıa önde yürür arkadaşım

herkezin beğenisini kazanmış bir işletim sistemi ve telefondur Nokıa lumia serisi ama insanlar alışkanlıklarından vazgeçemedikleri için önyargılılılar sen bunları aşta gel.Emin ol mutlu olucaksın :oke:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sistemin önemli eksikleri var ancak zamanla giderilecektir.
Sorun değil sabredebilirim diyorsanız, güzel ve hızlı bir sistem. :oke:

• Beğen
Tepkiler: nanotex
maxitekv3

maxitekv3

Üye
    Konu Sahibi
nokia'yi seviyorum.bence en kaliteli cihazlar onda nokia sevgime örnek olarak s3'u sattım şimdi 5800 xm kullanıyorum.Android'i önerenlere kandım gittim aldım android beni kanser etti.Tarafsız yorumlarınız için teşekkür ederim.Biri çıkıp s4 al diyecek diye çok korkum :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Sistemin eksikleri var evet ama MS yan gelip yatmadıktan sonra güncellemelerle halledilemeyecek bir eksiklik yok. Uygulama delisi değilsen marketi gayet yeterli gelir. Kamera olarak Lumia'ları geçebilen bir telefon yok zaten şu anda piyasada. Ben de androidden geçiş yapmıştım ve inan ilk kullanmaya başladığım da oh be demiştim. Bence bir şans ver.

evarietyw

evarietyw

Üye
Ben bir htc 8s kullanıcısıyım tarafsız konuşmak gerekirse wp de Nokia bir değil iki üç adım önde. Marka olmadan işletim sistemini değerlendirecek olursam eksikleri olmasına rağmen stabiletesi ve kullanımı gerçekten çok iyi. Oyun sorunu çekiyoruz bu bir gerçek ama oyun oynamıyorsan yada ikinci yada üçüncü plandaysa gerçekten çok memnun kalırsın bende üst segment android ten geçtim

mesutcinik

mesutcinik

Üye
artık android'in sıradanlığı ve ios'un da aşırı pahalılığının yanında mükemmel bir işletim sistemi wp8 zaten nokia'nın kameraya laf yok :)

vefa_18

vefa_18

Üye
Bence nokia lumia 720 al super bir alet ve cok hızlı

NUD

NUD

Üye
Sırasıyla S2 iphone4S ve en son 920 kullanıyorum S2 kasmlarla kanser etmek üzereydi o yüzden satıp 4S aldım şarj olarak 4S kanser etti onu da satıp kasımdan bu zamana 920 kullanıyorum daha 1 kez keşke dedirtmedi. Oyun uygulama ios daki kadar olmamaya bilir ama yeterince var emin olabilirsin

orian

orian

Üye
Alışmak ve bırakmak kolay olmuyor. Androidinde kendine has özellikleri var ama Windows'u tanımak, ayarları dolaşarak "aa bu böyle miymiş" demek, wp mağaza güncellemelerinden kim, ne kullanıyor ona bakmak ve "e daha ne istim" demek, arkadaşlarının sana "fotoğrafı sen çek ortak seninki iyi çekiyor" dediğinde gülümsemek, en ağır oyun ya da programda bile geçiş yada kapatma sırasında tek bir kasılma görmediğin için tebessüm etmek, blink ile hareketli resimler çekmek, kablosuz şarj ın tadına bakmak, bedava sesli navigasyon kullanmak akıllı mesaj özelliği ile milyon tane kayıtlı Türkçe cümle ile kelimelerin baş tarifini yazarak cümle oluşturma örn: gel yaz devamı gelir; gel gel gel güzelim gel hiç acımayacak :) ve kameranı açıp nerde hangi mağaza eczane dükkan vs var bakmak istiyorsan "come to Nokia Lumia" .. Ben bazılarını saydım diğerlerini keşfet die :)

• Beğen
Tepkiler: leeshore ve ceza87

Üst Alt