dünyanın en saçma hatası için yardım istiyorum :D

Sponsorlu Bağlantılar

Scofie

Scofie

Üye
    Konu Sahibi
dünyanın en saçma hatası için yardım istiyorum :D
arkadaşlar şu güç tasarrufu sorusunu hepimiz biliyoruz. Teli açınca masa üstüne girince çıkar normalde. Benim aşırı zeki Telefonumda ışte kırmızı tusa bastığım anda çıkıyor Hayır diyorum pin kodunda tekrar çıkıyor yine Hayır diyorum kilit kodunda tekrar soruyor. Bitmedi tekrar cevapliyorum Tel masa üstüne girince sanki hiç sormamış gibi tekrar soruyor :D
Eğer bunda ne var diyorsanız ki sanmıyorum şunu okuyun :D
sadede açarken değil kapalı iken Şarja taktiğimda da bu soru gelmeye başladı :D
bunun güç tasarrufu sorusunu ayarlardan kapatmadan yapılabilecek çözümü var midir :D

achambo

achambo

Üye
cfwlerde kapatılıyor

messevim

messevim

Üye
ayarları kurcala öyle birşey görmüştüm sanırım ayarlarda

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar şu güç tasarrufu sorusunu hepimiz biliyoruz. Teli açınca masa üstüne girince çıkar normalde. Benim aşırı zeki Telefonumda ışte kırmızı tusa bastığım anda çıkıyor Hayır diyorum pin kodunda tekrar çıkıyor yine Hayır diyorum kilit kodunda tekrar soruyor. Bitmedi tekrar cevapliyorum Tel masa üstüne girince sanki hiç sormamış gibi tekrar soruyor :D
Eğer bunda ne var diyorsanız ki sanmıyorum şunu okuyun :D
sadede açarken değil kapalı iken Şarja taktiğimda da bu soru gelmeye başladı :D
bunun güç tasarrufu sorusunu ayarlardan kapatmadan yapılabilecek çözümü var midir :D
arkadaşım sorunun çözümü forumdan iyi bir cfw indirip flash atmaktan geçer.

Scofie

Scofie

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya o kadar uğraştırir mi bu bu arada ayarlarda komple kapatıyor Ben düzelsin ama açık kalsın istiyorum

asigsasi

asigsasi

Üye
ayarlar_ telefon _ telefon yönetimi _ güç tasarrufu buradan değiştirebilirsin :)

- - - Eklendi - - -

hadi ya o kadar uğraştırir mi bu bu arada ayarlarda komple kapatıyor Ben düzelsin ama açık kalsın istiyorum

uyarı verip vermediğini nasıl görmeyi düşünüyorsun

manolyam63

manolyam63

Üye
ısanın deıgını yap ...

suleymaneser

suleymaneser

Üye
Ayarlar>Telefon>Telefon Yönetimi>Güç Tasarrufu; Güç Tasarrufu gösterilir yazıyor ordan gösterilmez yapabilrsin.
Not; şarja taktığında telefonu açtığında kapatılsın mı diye sormaz hiç bi yerde.
Ama kendin yine açıp kapatabilirsin,bence o soru çok gereksiz.

asigsasi

asigsasi

Üye
arkadaş herhalde batarya zayıf olduğu zaman otomatik olarak güç tasarrufu moduna geçecek ve uyarı yazısı gelmeyecek tarzında birşey istiyor

Üst Alt