Kaynak kodu

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Kaynak kodu
Symbianın kaynak kodlarını öğrensek
neler yapabıliriz

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
android yüklenebilir ama çok kasar

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
symbian candır :)

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Symbian aslında çok güzel bir işletim sistemi idi. Halen içimde bir yaradır. Az donanım ile o kadar harika işler yapıyor iken azcık yüksek donanım ile piyasadaki ucuz android telefonların fişini çekecek bir potansiyele sahipti. Ah ulan elop sana ne kadar saydırsam azdır.

(şu an Lumia 620 kullanıyorum ve bu donanımı symbianda hayal ediyorum neler olmazdı....)

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Symbian aslında çok güzel bir işletim sistemi idi. Halen içimde bir yaradır. Az donanım ile o kadar harika işler yapıyor iken azcık yüksek donanım ile piyasadaki ucuz android telefonların fişini çekecek bir potansiyele sahipti. Ah ulan elop sana ne kadar saydırsam azdır.

(şu an Lumia 620 kullanıyorum ve bu donanımı symbianda hayal ediyorum neler olmazdı....)

Memnun musun hocam? Nasil telefon uygulama kıtlıği var mi? Kısacasi wp8 nasıl?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Memnun musun hocam? Nasil telefon uygulama kıtlıği var mi? Kısacasi wp8 nasıl?
Telefon gayet güzel çok stabil ve akıcı. Uygulama konusunda sıkıntı yok, oyunlar gayet güzel. Pişman değilim aldığıma. Tavsiye ederim. Tek sıkıntı dosya yöneticisi yok. Symbian daki gibi bir dosya yönetim aracı olsa tadından yenmez.

Wp8 konusunda ise yeni bir işletim sistemi olduğu için güncellemeleri bekliyoruz. Ama şu bi gerçek ki stabil donma kasma yaşamadım daha. Kullanımı çok kolaydır. İnternet Explorer ile acayip bir internet keyfi yaşatıyor.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
dosya yöneticisi yoksa o ihtiyaç nasıl gideriliyor ?

eceaydin

Üye
arkadas simbiyandaki xplore tarzı dosya yoneticisinden bahsediyor galiba. Benim kullandığım tum telefonlarda kendi dosya yoneticisi vardı. Samsung (eski model)
simens (galiba boyle bir markaydı ilk telefonumdu.)
philips (bir zamanlar gazetenin kuponla verdiğinden)
en sonunda nokia 6600; 6630; n97 en iyisi bence 6630 cok cekti elimden. Teknoloji katili sayılırım nerde teknolojisi biten model olsa aramıs gibi buluyorum.
PARANIN GOZU KOR OLSUN.

sena5135

sena5135

Üye
arkadas simbiyandaki xplore tarzı dosya yoneticisinden bahsediyor galiba. Benim kullandığım tum telefonlarda kendi dosya yoneticisi vardı. Samsung (eski model)
simens (galiba boyle bir markaydı ilk telefonumdu.)
philips (bir zamanlar gazetenin kuponla verdiğinden)
en sonunda nokia 6600; 6630; n97 en iyisi bence 6630 cok cekti elimden. Teknoloji katili sayılırım nerde teknolojisi biten model olsa aramıs gibi buluyorum.
PARANIN GOZU KOR OLSUN.
paranın gözü mü varmış?

eceaydin

Üye
:bilmm

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
dosya yöneticisi yoksa o ihtiyaç nasıl gideriliyor ?

video ve müzikleri video+müzikler uygulamasından görüyoruz. Resimleri fotoğraf uygulamasından görüyoruz. Yeni klasör açmak dosya taşımak yok diyebiliriz :):):)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
kaynak kodu ne ise yarıyor?

Takipçi Satın Al

Üst Alt