Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsun Galaxy Ace 2 mi Galaxy S3 Mini mi ??
Sponsorlu Bağlantılar
canermutluer
Üye
Konu Sahibi
Samsun Galaxy Ace 2 mi Galaxy S3 Mini mi ??
Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi ikisi arasında kaldım bi yardımcı olurmusunuz ?? Şimdiden Teşekkürler
Beşiktaşlı24
Üye
s3 mini daha iy
Matthe
Üye
S3 Mini
canermutluer
Üye
Konu Sahibi
Bide arkadaşlar sizce S4 mininin çıkmasından dolayı vs. bi indirim sözkonusu olurmu ??
Bir arkadaşım da senle aynı fikirde ama s3 mini daha iyi gibi geliyor bana.Zaten Android 4.1 JB olması yetiyor Saolasın yinede.
avast
Üye
ace2 cıst cekirdek te s3 mini cıft cekirdekse ve paran varsa onu al ama ha 100 lira daha param yo k diyosan ace 2 de o fiyata iyi gayet nt de 599 tl ace2
latf
Üye
Bir ace 2 sahibi olarak söylüyorum s3 miniyi tavsiye ederm cünkü ace 2 nin hafızası az oldugu icin kaliteli oyun yükleyemiyorsun. ama oyun oynamıyacaksanız ace 2 nin s3 miniden pek farkı yok ve fiyatı da ucuzladı. tavsiye ederim
Cep Destek
Üye
Ben s3 kullanmanı tavsiye ederim. Bi arkadaşım kullanıyordu nedensiz yere sd kartının biçimlendiğini ve kendini kapattığını söyledi s3'de bu tip sorunlar çok az olur,hem ''andorid update'' bakımından daha ötede kalırsın