iPhone 5S!

Sponsorlu Bağlantılar

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Iphone 5S'den IP5'in az genişletilmiş halini beklemekten başka bir şey yapmayın. Benden söylemesi.

Kerim.

Kerim.

Üye
tasarimin boyle olmayacagina adim gibi eminim

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
yine hayal kırıklığı olur

Invoke

Invoke

Üye
Aynen, böyle olması imkansız, 5den çok farklı olmaz dış görünüş olarak.. Ama bence resimlerdeki tasarım kötü durmuyor =)

MrExpert

MrExpert

Üye
3/3s 4/4s teki geleneği bozmaz ama şöylede bir durum var (Eğer Okuyucuyu koyarsa) parmak izi okuyucuyu kasaya optimize etmek için Kasayı yeniden tasarlamaları gerekirse tasarım değişir.

phasan

phasan

Üye
Berbat olur boyle olursa

LimePie

LimePie

Üye
Haber için teşekkürler.

fk555897

fk555897

Üye
Yalnız arkadaşlar bu tasarımdaki telefon çok kalın olur. Apple bu saatten sonra incelikten ve şıklıktan taviz vermez.

ecel227

Üye
s4 le htc yi gecemeyecegi kesin :))

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
Yalnız arkadaşlar bu tasarımdaki telefon çok kalın olur. Apple bu saatten sonra incelikten ve şıklıktan taviz vermez.
apple tasarımdan ziyade işletim sisteminde köklü değişiklik yapması şart

- - - Eklendi - - -

iphone5 bile oyunlarda s4 ve one'dan cok daha ustun performans verdigine gore 5s'i sen dusun
üstün performans mı hemde çok üstün? şakamısın

Kerim.

Kerim.

Üye

- - - Eklendi - - -

bi htc one'da bak rr3'e birde iphone5'te.bakalim o zaman boyle konusabilecekmisin?

fk555897

fk555897

Üye

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar öncelikle iOS 7 ile iOS'da büyük değişiklikler olacağı söyleniyor.
iPhone 5'in performanssız olduğunu düşünüyorsan bir Samsung Galaxy S4'ü bir de iPhone 5'i eline al. O zaman anlarsın performansın ne olduğunu.

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
Arkadaşlar öncelikle iOS 7 ile iOS'da büyük değişiklikler olacağı söyleniyor.
iPhone 5'in performanssız olduğunu düşünüyorsan bir Samsung Galaxy S4'ü bir de iPhone 5'i eline al. O zaman anlarsın performansın ne olduğunu.
ben suanki bütün amiral telefonları kullandım iphone 5 s den iyi değil bunu tüm dünya biliyor anca senin gibi apple fanları inkar eder allah aşkına s4 ile iphone5i bir tutan ilk kişi sensin şakamısınız nesiniz siz bana test sonuçlarını getir iphone5in s den üstün olduğuna dair getir eğer üstün çıkarsa ben bu forumu bırakıcam yok bulamazsan sen bırak oke töbe bismillah adamı sinirlendiriyorsunuz

MaxipmaN

Üye
ben suanki bütün amiral telefonları kullandım iphone 5 s den iyi değil bunu tüm dünya biliyor anca senin gibi apple fanları inkar eder allah aşkına s4 ile iphone5i bir tutan ilk kişi sensin şakamısınız nesiniz siz bana test sonuçlarını getir iphone5in s den üstün olduğuna dair getir eğer üstün çıkarsa ben bu forumu bırakıcam yok bulamazsan sen bırak oke töbe bismillah adamı sinirlendiriyorsunuz

forumu şimdi bırakabilirsin s4 ancak 4sle yarışır iphone5 bütün telefonları tokatlar performansta affetmez

Üst Alt