Zaten öyle olucak. biraz inceltilmesi bekleniyor http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/iphone-5sin-yakalanabilen-ozellikleri-792122.htmlTasarım i5 ile aynı olur ahada buraya yazıyorum
daha nekadar incelticekler mübarekZaten öyle olucak. biraz inceltilmesi bekleniyor http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/iphone-5sin-yakalanabilen-ozellikleri-792122.html

Bahsettiğin şekil, tek elle kullanımı zorlaştırmaz mı?
ust çerçeve kısalmalı ekran değil 4s genişliğinde olmalı
ekran için söylediğini sandım 
ekran için söylediğini sandım
![]()

s4 le htc yi gecemeyecegi kesin)
apple tasarımdan ziyade işletim sisteminde köklü değişiklik yapması şartYalnız arkadaşlar bu tasarımdaki telefon çok kalın olur. Apple bu saatten sonra incelikten ve şıklıktan taviz vermez.
üstün performans mı hemde çok üstün? şakamısın
iphone5 bile oyunlarda s4 ve one'dan cok daha ustun performans verdigine gore 5s'i sen dusun
apple tasarımdan ziyade işletim sisteminde köklü değişiklik yapması şart
- - - Eklendi - - -
apple tasarımdan ziyade işletim sisteminde köklü değişiklik yapması şart
- - - Eklendi - - -
ben suanki bütün amiral telefonları kullandım iphone 5 s den iyi değil bunu tüm dünya biliyor anca senin gibi apple fanları inkar eder allah aşkına s4 ile iphone5i bir tutan ilk kişi sensin şakamısınız nesiniz siz bana test sonuçlarını getir iphone5in s den üstün olduğuna dair getir eğer üstün çıkarsa ben bu forumu bırakıcam yok bulamazsan sen bırak oke töbe bismillah adamı sinirlendiriyorsunuzArkadaşlar öncelikle iOS 7 ile iOS'da büyük değişiklikler olacağı söyleniyor.
iPhone 5'in performanssız olduğunu düşünüyorsan bir Samsung Galaxy S4'ü bir de iPhone 5'i eline al. O zaman anlarsın performansın ne olduğunu.
ben suanki bütün amiral telefonları kullandım iphone 5 s den iyi değil bunu tüm dünya biliyor anca senin gibi apple fanları inkar eder allah aşkına s4 ile iphone5i bir tutan ilk kişi sensin şakamısınız nesiniz siz bana test sonuçlarını getir iphone5in s den üstün olduğuna dair getir eğer üstün çıkarsa ben bu forumu bırakıcam yok bulamazsan sen bırak oke töbe bismillah adamı sinirlendiriyorsunuz