Next Launcher Yasal Olarak Bedava Kaçırmayın

Sponsorlu Bağlantılar

serif55

serif55

Üye
    Konu Sahibi
Next Launcher Yasal Olarak Bedava Kaçırmayın
Arkadaşlar bugün xda da dolaşırken gözüme takıldı malum pahalı launcher lardan olan Next Launcher 3d uygulamasını çok basit bir yolla tam sürüm yapacağız.

Anlatımı yapıyorum sırayla

1. bu linkten uygulamanın trial versiyonunu indirip kuruyoruz

2. Kurduktan sonra launcher ımızı başlatıyoruz ve ana ekranda sağ altta 3 tuş menüsü var ona basın ve tercihlere girin

3. Orda en altlarda About Fu.ll Version yazar ona dokunun ve Activate i seçin

4. Hesap bölümüne nextlauncher3d kod bölümüne de appoftheday yazın ok leyin ve bitti

Uygulamanız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın yapamayan olursa yardımcı olurum dostlar iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: FK5896, safaktan, gissever ve 1 kişi daha

kuralsiz9

Üye
:tşk: yaptım hocam fakat şimdi lite versiyon orda ki 15 dolarlık olana mı dönüşmüş oldu ve ilerde sıkıntı çıkartmaz değil mi ?

serif55

serif55

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: yaptım hocam fakat şimdi lite versiyon orda ki 15 dolarlık olana mı dönüşmüş oldu ve ilerde sıkıntı çıkartmaz değil mi ?

Bende ecnebilerin yalancisiyim valla hocam :) onlar tam sürüm oldugunu belirtiyorlar, bana kalirsada tam sürüm oluo cunku tum ozelliklerini kulanabilioruz programın ;)

İlerde de sıkıntı cikaricagini sanmıyorum cunku bu kampanya kodu gibi bişey yasal olmayan demeyelimde cok illegal olmayan bi iş yapioruz sonucta biseycikler olmaz :D

Rica ederim iyi günler.

RowneSM

RowneSM

Üye
Başta :tşk:

Bir sorun çıkarıcağını sanmam sonuçta versiona yükseltiyoruz ha paralı ha parasız pekte bir illegal sayılmaz bence.

serif55

serif55

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Yaptım oldı :ehe

RowneSM

RowneSM

Üye
Yalnız bişey diyimmi bu baya sağlam olmuş bulan adamında eline sağlık seninde. Tamda istediğim gibi kişiselleştirme falan var daha önce trial kullandım ama tüm özelliklerini kullanamadığımdan hoşuma gitmemişti. Şimdi tam oldu :ehe

serif55

serif55

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız bişey diyimmi bu baya sağlam olmuş bulan adamında eline sağlık seninde. Tamda istediğim gibi kişiselleştirme falan var daha önce trial kullandım ama tüm özelliklerini kullanamadığımdan hoşuma gitmemişti. Şimdi tam oldu :ehe

Rica ederim hocam işinize yaradiysa ne mutlu, iyi günlerde kullanın ;)

avast

avast

Üye
dediklerini bizzat yaptım yukselmistir heralde saolasın lucky patchere gerek aklmadı busefer :))

serif55

serif55

Üye
    Konu Sahibi
Activate ekranı fln kalmadiysa tam sürüm yapmissinizdir hocam güle güle kullanın ;)

KayraBey

KayraBey

Üye
Şimdilik sorun yok.Eline sağlık tekrardan

• Beğen
Tepkiler: serif55
bynicky

bynicky

Üye
:tşk:

• Beğen
Umur dağlar

Umur dağlar

Üye
Eline sağlık :alkis:

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
Bu promosyon 24 saat sonra bitecekmiş.Yani Greenwich'e göre bu akşam saat 12:00'da tekrar ücretli olacak.Acele edin :D

• Beğen
RowneSM

RowneSM

Üye
E şimdi oldu sıkıldım ben mesela nova kurdum bi süre onla devam edicem ama next launcheri kaldırmıycam sonra novayı kaldırıp geri dönsek hala devammı edicek peki ?

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar
PriZm

PriZm

Üye
E şimdi oldu sıkıldım ben mesela nova kurdum bi süre onla devam edicem ama next launcheri kaldırmıycam sonra novayı kaldırıp geri dönsek hala devammı edicek peki ?
Hayır.. Sanırım :D

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar
RowneSM

RowneSM

Üye
Oldu o zaman telefonu değiştirene kadar bunları devam edicez insan sıkılıyo :D