serif55
Üye
Next Launcher Yasal Olarak Bedava Kaçırmayın
Arkadaşlar bugün xda da dolaşırken gözüme takıldı malum pahalı launcher lardan olan Next Launcher 3d uygulamasını çok basit bir yolla tam sürüm yapacağız.
Anlatımı yapıyorum sırayla
1.
2. Kurduktan sonra launcher ımızı başlatıyoruz ve ana ekranda sağ altta 3 tuş menüsü var ona basın ve tercihlere girin
3. Orda en altlarda About Fu.ll Version yazar ona dokunun ve Activate i seçin
4. Hesap bölümüne nextlauncher3d kod bölümüne de appoftheday yazın ok leyin ve bitti
Uygulamanız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın yapamayan olursa yardımcı olurum dostlar iyi forumlar
Anlatımı yapıyorum sırayla
1.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu linkten uygulamanın trial versiyonunu indirip kuruyoruz2. Kurduktan sonra launcher ımızı başlatıyoruz ve ana ekranda sağ altta 3 tuş menüsü var ona basın ve tercihlere girin
3. Orda en altlarda About Fu.ll Version yazar ona dokunun ve Activate i seçin
4. Hesap bölümüne nextlauncher3d kod bölümüne de appoftheday yazın ok leyin ve bitti
Uygulamanız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın yapamayan olursa yardımcı olurum dostlar iyi forumlar
yaptım hocam fakat şimdi lite versiyon orda ki 15 dolarlık olana mı dönüşmüş oldu ve ilerde sıkıntı çıkartmaz değil mi ?
onlar tam sürüm oldugunu belirtiyorlar, bana kalirsada tam sürüm oluo cunku tum ozelliklerini kulanabilioruz programın 

: