Mintcunku ubuntu biraz daha yeni makinalara uygun
![]()
Mint 15 kur.Açıldıktan sonra kullandığı ram miktarı sadece 200mb.bende 2gb ram i olan bir pc ye sahibim ve çok rahat ve hızlı bir şekilde kullanıyorum

| EDITION | MULTIMEDIA SUPPORT * | WINDOWS INSTALLER | |||
|---|---|---|---|---|---|
| Cinnamon |
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
|
| An edition featuring the
desktop | Yes | Yes |
| Cinnamon No codecs |
|
| A version without multimedia support. For magazines, companies and distributors in the USA, Japan and countries where the legislation allows patents to apply to software and distribution of restricted technologies may require the acquisition of 3rd party licenses*. | No | Yes |
| MATE |
|
| An edition featuring the
desktop | Yes | Yes |
| MATE No codecs |
|
| A version without multimedia support. For magazines, companies and distributors in the USA, Japan and countries where the legislation allows patents to apply to software and distribution of restricted technologies may require the acquisition of 3rd party licenses*. | No | Yes |

Siz kullanıcı grubu olduğunuz için sıkıcı gelebilir.İlk çıkan sürümü hatırlıyorumda herşey kod ileBence bactracki bilgisayara kurmak bana gore sacma geliyor
masaüstü bile kod ile geliyordu ihtiyaç meselesi herhangi bir yazılım dili öğrenmek istiyorsan güzel bir platform.Backtrack hic denemedim![]()

Siz kullanıcı grubu olduğunuz için sıkıcı gelebilir.İlk çıkan sürümü hatırlıyorumda herşey kod ilemasaüstü bile kod ile geliyordu
ihtiyaç meselesi herhangi bir yazılım dili öğrenmek istiyorsan güzel bir platform.
Özellikle veri paketleri çözümlemede on numaradır![]()