itunes ile ıphone a resim ,video müzik atma nasıl yapılıyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

moderatör2475

Üye
    Konu Sahibi
itunes ile ıphone a resim ,video müzik atma nasıl yapılıyor ?
sadece resim atmasını becerebildim ama ondada sıkıntı oldu : klasör şeçiyorum sonra eşzamanla dıyorum resmleri aktarıyo telefona sonra başka klaör şeçip onuda eşzamanla diyorum ama busefer eski klasörü siliyo yenisini koyuyo bi beceremdim internette video lara resimlere baktım nasıl yapılcağı konusunda onlardaki itunes le bnmkisi farklı galiba ordaki menüler falan bende yok
bi yardım edın de şunu yapım anlamıyorum fazla da kullanmasını bilmiyorum:bilmm

phasan

phasan

Üye
İlk once ıtunes guncelle son surum olsun ben herseyı anlatırım sana

whitelimo

Üye
dostum itunesi pc den yok et.. hatta pc ne format cek. zerre kadar izi kalmasin itunesin.. sonrada yukarida arkadas paylasmis i tools programini yükle. eline bi cay al ve istedigini istedigin sekilde yapmanin zevkini ve taidini cikart ;)

fk555897

fk555897

Üye
Bence iTunes'den vazgeçip iTools yükle daha kolay kullanılıyor. Hem daha pratik hem de daha hızlı

MrExpert

MrExpert

Üye
Bence iTunes'den vazgeçip iTools yükle daha kolay kullanılıyor. Hem daha pratik hem de daha hızlı

itools için jb lazım.

- - - Eklendi - - -

sadece resim atmasını becerebildim ama ondada sıkıntı oldu : klasör şeçiyorum sonra eşzamanla dıyorum resmleri aktarıyo telefona sonra başka klaör şeçip onuda eşzamanla diyorum ama busefer eski klasörü siliyo yenisini koyuyo bi beceremdim internette video lara resimlere baktım nasıl yapılcağı konusunda onlardaki itunes le bnmkisi farklı galiba ordaki menüler falan bende yok
bi yardım edın de şunu yapım anlamıyorum fazla da kullanmasını bilmiyorum:bilmm

1- Atacağım müzik dosyalarını bi klasöre topla.

2- itunes u açııp iphoneu bağla.

3-"iphone Özet" kısmından videoları ve müzikleri elle yönet seçeneğine tıkla uygulamaya bas.

4-üst sekmeden iphoneu seç sonra alt sekmeden "Bu iphoneda" sekmesine gel.

5-Burdan sonrası sana kalmış müzikleri sürükle at yapıcaksın.

NOT:Bu yazdıklarım son sürüm itunes için geçerlidir.

fk555897

fk555897

Üye
Hayır iTools için JailBreak gerekmiyor. Ben JailBreak'siz kullanıyorum ve resim müzik vs olduğunda iTools ile atıyorum.

MrExpert

MrExpert

Üye

Üst Alt