Hemde ne iyi :good: Taner abi hangisi?
marist Üye hikmet366' Alıntı: napsam yatsammı ki ? Ama uykumuda kaçırdınız Genişletmek için tıkla ... Aras abi ninni sölesin
hikmet366' Alıntı: napsam yatsammı ki ? Ama uykumuda kaçırdınız Genişletmek için tıkla ... Aras abi ninni sölesin
Umur dağlar Üye hikmet366' Alıntı: hadı herkese iyı geceler o zaman Genişletmek için tıkla ... İyi geceler hikmet iyi uykular
hikmet366' Alıntı: hadı herkese iyı geceler o zaman Genişletmek için tıkla ... İyi geceler hikmet iyi uykular
hikmet366 Üye marist' Alıntı: Aras abi ninni sölesin Genişletmek için tıkla ... yok kalsın yoksa sabaha çıkamayabılırım hadı güle güle
marist' Alıntı: Aras abi ninni sölesin Genişletmek için tıkla ... yok kalsın yoksa sabaha çıkamayabılırım hadı güle güle
Umur dağlar Üye marist' Alıntı: Söyledin artık yapacak birşey yok. Agızdan söz 1 kere çıkar. Genişletmek için tıkla ... Haklısın kardeşim
marist' Alıntı: Söyledin artık yapacak birşey yok. Agızdan söz 1 kere çıkar. Genişletmek için tıkla ... Haklısın kardeşim
marist Üye hikmet366' Alıntı: yok kalsın yoksa sabaha çıkamayabılırım hadı güle güle Genişletmek için tıkla ... iyi
hikmet366' Alıntı: yok kalsın yoksa sabaha çıkamayabılırım hadı güle güle Genişletmek için tıkla ... iyi
x-scarface Üye 1STayTRue35' Alıntı: Benimkini kopyalayıp yapıştırsaydın bari Genişletmek için tıkla ...
Umur dağlar Üye x-scarface' Alıntı: 1STayTRue35 Genişletmek için tıkla ... Tıklıyorum geçersiz komut diyor
1STayTRue35 Üye hikmet366' Alıntı: yok kalsın yoksa sabaha çıkamayabılırım hadı güle güle Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Hikmet kardeş
hikmet366' Alıntı: yok kalsın yoksa sabaha çıkamayabılırım hadı güle güle Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Hikmet kardeş
x-scarface Üye Umur dağlar' Alıntı: Tıklıyorum geçersiz komut diyor Genişletmek için tıkla ... Tıklamana gerek var mı zaten burada ben nickini gör diye yazdım
Umur dağlar' Alıntı: Tıklıyorum geçersiz komut diyor Genişletmek için tıkla ... Tıklamana gerek var mı zaten burada ben nickini gör diye yazdım
x-scarface Üye hikmet366' Alıntı: yok kalsın yoksa sabaha çıkamayabılırım hadı güle güle Genişletmek için tıkla ...
marist Üye Umur dağlar' Alıntı: Haklısın kardeşim Genişletmek için tıkla ... hakLıyım tabi Söz ağızdan çıkmadığı sürece senin esirindir ama ağızdan çıktıktan sonra sen onun esiri olursun.
Umur dağlar' Alıntı: Haklısın kardeşim Genişletmek için tıkla ... hakLıyım tabi Söz ağızdan çıkmadığı sürece senin esirindir ama ağızdan çıktıktan sonra sen onun esiri olursun.
1STayTRue35 Üye Umur dağlar' Alıntı: Tıklıyorum geçersiz komut diyor Genişletmek için tıkla ... Bende böyle
Umur dağlar Üye x-scarface' Alıntı: Tıklamana gerek var mı zaten burada ben nickini gör diye yazdım Genişletmek için tıkla ... Ben onu kısa link sandım hahhah
x-scarface' Alıntı: Tıklamana gerek var mı zaten burada ben nickini gör diye yazdım Genişletmek için tıkla ... Ben onu kısa link sandım hahhah
Umur dağlar Üye marist' Alıntı: hakLıyım tabi Söz ağızdan çıkmadığı sürece senin esirindir ama ağızdan çıktıktan sonra sen onun esiri olursun. Genişletmek için tıkla ... Bu sözleri nasıl ezberledin
marist' Alıntı: hakLıyım tabi Söz ağızdan çıkmadığı sürece senin esirindir ama ağızdan çıktıktan sonra sen onun esiri olursun. Genişletmek için tıkla ... Bu sözleri nasıl ezberledin