Asker ! :) buyrun :dry:
reaurora Üye hayirli olsun kardes. kazasiz belasiz bitirirsin insallah. bende istihkam gurup komutanliginda 92/3 j.erim. 140 gunum kaldi.
hayirli olsun kardes. kazasiz belasiz bitirirsin insallah. bende istihkam gurup komutanliginda 92/3 j.erim. 140 gunum kaldi.
Nextman Emekli Yönetici Kingmortall' Alıntı: şii atış birincisi seçildim Genişletmek için tıkla ... Helal kızan sana seninle gurur duyuyoruz Trakya Fatihi hadi bitir gel daha ehliyetini elinden alcam ilk çevirmeni ben yapıcam meydanda
Kingmortall' Alıntı: şii atış birincisi seçildim Genişletmek için tıkla ... Helal kızan sana seninle gurur duyuyoruz Trakya Fatihi hadi bitir gel daha ehliyetini elinden alcam ilk çevirmeni ben yapıcam meydanda
Kingmortall Üye Konu Sahibi Nextman' Alıntı: Helal kızan sana seninle gurur duyuyoruz Trakya Fatihi hadi bitir gel daha ehliyetini elinden alcam ilk çevirmeni ben yapıcam meydanda Genişletmek için tıkla ... abi askerlik bitsinde al abi ehliyeti sıkıntı yok uyumayı özledim ya
Nextman' Alıntı: Helal kızan sana seninle gurur duyuyoruz Trakya Fatihi hadi bitir gel daha ehliyetini elinden alcam ilk çevirmeni ben yapıcam meydanda Genişletmek için tıkla ... abi askerlik bitsinde al abi ehliyeti sıkıntı yok uyumayı özledim ya
Nextman Emekli Yönetici Kingmortall' Alıntı: abi askerlik bitsinde al abi ehliyeti sıkıntı yok uyumayı özledim ya Genişletmek için tıkla ... Biter genç biter bir Allah sağ salim dönmek nasip etsin tüm Vatan Evlatlarına bakmışsın evlenmişsin çoluk çocuk oooo
Kingmortall' Alıntı: abi askerlik bitsinde al abi ehliyeti sıkıntı yok uyumayı özledim ya Genişletmek için tıkla ... Biter genç biter bir Allah sağ salim dönmek nasip etsin tüm Vatan Evlatlarına bakmışsın evlenmişsin çoluk çocuk oooo