Sadece 1 dakikanızı alıcam

Sponsorlu Bağlantılar

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Sadece 1 dakikanızı alıcam
Bazılarınız beni tanır .8.sınıf öğrencisiyim, belkide bi çoğunuzun bildiği bazılarının aklında olmadığı belkide yakınlarının gireceği SBS sınavı vardır.Koca sene boyun didindik , bir çok denemelere girdik, şimdi ise asıl sınava gireceğiz.Benim tek istediğim sizin başarı dilekleriniz ve Dualarınız . Tabi gönlünüz isterse...

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy

asigsasi

asigsasi

Üye
Allah gönlüne göre versin :)inşallah istediğin sonucu alırsın :) başarılar dilerim :)

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
-efşan

-efşan

Üye
İnşallah Yasin-i Şerif hediye eyleyeceğim senin için Kardeşim, Allah vasıl eyler İnşallah.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Başarılar Berkant..

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Allah gönlüne göre versin :)inşallah istediğin sonucu alırsın :) başarılar dilerim :)

İhşallah , gönül ister buradaki fen lisesi veya İstanbul'da elit bir lise,sınav işte nasıl geçiceği bilinmez hayırlısı diyelim .

- - - Eklendi - - -

İnşallah Yasin-i Şerif hediye eyleyeceğim senin için Kardeşim, Allah vasıl eyler İnşallah.

Amin abim. Hayırlısı neyse o gerçekleşsin.

- - - Eklendi - - -

Başarılar Berkant..

Sağol abim :)

-efşan

-efşan

Üye

İhşallah , gönül ister buradaki fen lisesi veya İstanbul'da elit bir lise,sınav işte nasıl geçiceği bilinmez hayırlısı diyelim .

- - - Eklendi - - -

Amin abim. Hayırlısı neyse o gerçekleşsin.

- - - Eklendi - - -

Sağol abim :)

Amin.

Legendary.

Legendary.

Üye
Vay be bizde girmiştik dün gibi hatırlıyorum :D Sıra sizde bakalım Liseli adayları :D Allah yardımcın olsun dikkat et heyecan yapma sakın çok dikkatli oku soruları. Öncelikle soruyu oku paragrafta sonra paragrafa geç. Yakaladığın şeyin hemen altını çiz.Benden sana tavsiye sakın herşeyin altını çizme sadece ne sorulmuş onu çiz birde yakaladığın noktaları :)

Invoke

Invoke

Üye
Başarılar, kardeşim. avatarın çok tanıdık geliyor :D Bir zamanlar nickin farklı mıydı acaba :D
Neyse sana bir tavsiye de bulunayım asıl sınav üniversite sınavı liseyi kazanınca yayılma, çok çalışmana da gerek yok dersleri adam gibi dinle yeter :D
Sınavda rahat ol heyecan yapma vs vs bunları zaten biliyorsun gerek yok demeye :D Allah yardımcın olsun...

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Basarilar

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Vay be bizde girmiştik dün gibi hatırlıyorum :D Sıra sizde bakalım Liseli adayları :D Allah yardımcın olsun dikkat et heyecan yapma sakın çok dikkatli oku soruları. Öncelikle soruyu oku paragrafta sonra paragrafa geç. Yakaladığın şeyin hemen altını çiz.Benden sana tavsiye sakın herşeyin altını çizme sadece ne sorulmuş onu çiz birde yakaladığın noktaları :)

Abi Allah'tan her şeyin altını çizme alışkanlığım yok,kitapçık saman gibiymiş 2 silişte yırtılır filan başa dert her gördüğünün altını çızmek . Sağol abim :)

- - - Eklendi - - -

Başarılar, kardeşim. avatarın çok tanıdık geliyor :D Bir zamanlar nickin farklı mıydı acaba :D
Neyse sana bir tavsiye de bulunayım asıl sınav üniversite sınavı liseyi kazanınca yayılma, çok çalışmana da gerek yok dersleri adam gibi dinle yeter :D
Sınavda rahat ol heyecan yapma vs vs bunları zaten biliyorsun gerek yok demeye :D Allah yardımcın olsun...
Nick değiştirdimde 1,5 seneyi aştı değiştireli abim zaten avatarda değişmişti . İhşallah .

- - - Eklendi - - -

Sağolun :)

Legendary.

Legendary.

Üye
Güzeel dikkat at :) Benim matematiğim kötüydü -ye düşmüştüm :D ama İyi geldi yine Türkçeden sosyaldan felan 1 yanlışım vardı hep. 370 almıştım 7.sınıfta.8.sınıfta çalışmadım 330 felan aldım. Türkçem çok iyiydi çatılar felan hepsini takır takır yapıyordum zaten SBSde gördüm 1 yanlış çıkmıştı.. Sonra unutuldu tabi bilgisayar bölümüne gidince ...

- - - Eklendi - - -

Kısaca dikkat et iyi bir puan alırsın ;)

fingerback5

fingerback5

Üye
Başarılar.Kafana o kadar takma aldığın notu.YGS-LYS asıl sınavlar.En kötü liseye de gitsen en iyi liseye de gitsen gireceğin aynı sınav :).Liseye geçince de rahatlayacaksın diyenlere kanma.Lise 1de öyle bir çalıştırıyolar ki adamı SBSye çalıştığından kat kat çok.1 ler 0lar gelecek üzülme 2. döneme toparlayacaksın.Bir bakmışsın yıllar geçmiş.Biraz spoiler oldu ama sürpriz olmasın.Tekrar başarılar umarım istediğini kazanırsın :)

-efşan

-efşan

Üye
Kardeşim yanlış anlama beni, akıl vermek istemiyorum. Lâkin söylemeden edemeyeceğim, sakın ola stres yapma. Bütün her şey buna bağlı.
Ben sırf stresi yakalayabilmek için sınavlara giriyorum ama olmuyor, stres yapamıyorum bir türlü. :)
Bu yüzden ya da önemsemediğimden yüksek puan alıyorum. Mesela en son girdiğim lys sınavında Lys1 puanı 462, diğerleri de 460 üzeri idi.
En son girdiğim kpss ise 92.
Gelgelelim bu puanlar umurumda değil. Sadece heyecan olsun diye giriyorum sınavlara.

Akıncı

Akıncı

Üye
başarılar Allah zihin açıklığı versin

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Güzeel dikkat at :) Benim matematiğim kötüydü -ye düşmüştüm :D ama İyi geldi yine Türkçeden sosyaldan felan 1 yanlışım vardı hep. 370 almıştım 7.sınıfta.8.sınıfta çalışmadım 330 felan aldım. Türkçem çok iyiydi çatılar felan hepsini takır takır yapıyordum zaten SBSde gördüm 1 yanlış çıkmıştı.. Sonra unutuldu tabi bilgisayar bölümüne gidince ...

- - - Eklendi - - -

Kısaca dikkat et iyi bir puan alırsın ;)

Ayıptır söylemesi benim matematiğim iyi sayılır denemelerde çıkıyo veya 1 yanlış :) Abi iyi bi puan alayım zaten havalara uçarım bi 480- 500 arası alaam (700 lük sisteme göre değil tabi :) )

- - - Eklendi - - -

Başarılar.Kafana o kadar takma aldığın notu.YGS-LYS asıl sınavlar.En kötü liseye de gitsen en iyi liseye de gitsen gireceğin aynı sınav :).Liseye geçince de rahatlayacaksın diyenlere kanma.Lise 1de öyle bir çalıştırıyolar ki adamı SBSye çalıştığından kat kat çok.1 ler 0lar gelecek üzülme 2. döneme toparlayacaksın.Bir bakmışsın yıllar geçmiş.Biraz spoiler oldu ama sürpriz olmasın.Tekrar başarılar umarım istediğini kazanırsın :)

Abi orası öylede iyi bir lise iyi bir üniversite demek oluyo günümüzde :)

- - - Eklendi - - -

Kardeşim yanlış anlama beni, akıl vermek istemiyorum. Lâkin söylemeden edemeyeceğim, sakın ola stres yapma. Bütün her şey buna bağlı.
Ben sırf stresi yakalayabilmek için sınavlara giriyorum ama olmuyor, stres yapamıyorum bir türlü. :)
Bu yüzden ya da önemsemediğimden yüksek puan alıyorum. Mesela en son girdiğim lys sınavında Lys1 puanı 462, diğerleri de 460 üzeri idi.
En son girdiğim kpss ise 92.
Gelgelelim bu puanlar umurumda değil. Sadece heyecan olsun diye giriyorum sınavlara.

Yanlış anlamam abim tavsiye sunuyosun sonuçta. :)

- - - Eklendi - - -

başarılar Allah zihin açıklığı versin

Sağolun :)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
seni tanımıyorum ama başarılar diliyorum :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Başarılar canım kardeşim inşallah iyi bir puan alırsın :)

CABBAR

CABBAR

Üye
Başarılar :oke: Allah sınava giren herkese yardımcı olsun

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ben oys ye girdiğim zaman sbs den daha çok heyecanlanmıştım.

Üst Alt