------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Arkadaşlar lütfen lütfen yardım edin. Telefonu rootladım, şimdilik ara sıra donmalardan başka sorun yok. Ama rootun tam olarak ne işe yaradığını öğrenemedim. Yeni geçtim android'e. Uygulamaları nasıl hafıza kartına taşırım, root'un faydaları kısmındaki gibi hızlandırma Titanium Backup gibi uygulamalardan nasıl SD karta app atar geri alırım ? Bi kere nasıl olduysa taşıdık SD karta, galeride simgeler değişti olur olmadık şeyler oldu. Yoksa da bana nasıl root'u kaldırırım onu söyleyin.. Şimdiden teşekkürler..

Kardes recovery den wipeleri yap .
Orjinale donmek istersen yine yardimci olurum

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
An itibariyle S4 almış bulunmaktayım :)

Kamerasında jelatin var sanırım. Bunu kaldırmamız mı gerekiyor?

• Beğen
Tepkiler: Nextman

salihay1985

Üye
Selam arkadaşlar bende uzun yıllar crackli i phone kullandıktan sonra samsung S4e dönüş yaptım fakat kırık ı phone a o kadar alışmışım ki daha önce root işlemi ile ilgilenmemiştim.Bir kaç sorum olacak android de root için versiyon beklememize falan gerek oluyomu?i phone de ki gibi cydia,ınstaller benzeri bedava uygulama oyun vs indireceğimiz programlar için root işlemi gerekli mi?root işlemi daha çok gezinme imkanım olmadı ama gerekli bilgiler açıklamalar var mı?Root u yapmak için beklemelimiyim,i phone da kırma işlemini kendim yapıyordum bundada yapabılırmıyım yardıma ıhtıyacım olur mu? biraz uzun oldu:) ama bana yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Selam arkadaşlar bende uzun yıllar li i phone kullandıktan sonra samsung S4e dönüş yaptım fakat kırık ı phone a o kadar alışmışım ki daha önce root işlemi ile ilgilenmemiştim.Bir kaç sorum olacak android de root için versiyon beklememize falan gerek oluyomu?i phone de ki gibi cydia,ınstaller benzeri bedava uygulama oyun vs indireceğimiz programlar için root işlemi gerekli mi?root işlemi daha çok gezinme imkanım olmadı ama gerekli bilgiler açıklamalar var mı?Root u yapmak için beklemelimiyim,i phone da kırma işlemini kendim yapıyordum bundada yapabılırmıyım yardıma ıhtıyacım olur mu? biraz uzun oldu:) ama bana yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

Öncelikle telefonunuz hayırlı olsun Root işlemi telefonunuzda tam yetkiye sahip olmak demektir.Uygulamaları depo dediğimiz bölüme taşıma özel ayarlar ve custom rom yüklemek içindir ,temelde ios ile benzerlik göstersede sorunuzda sorduğunuz gibi sürüm beklemenize gerek yok forumda root konusunu arkadaşlar paylaştı ancak riskleri yok değil mutlaka rehberiniz google hesabınıza yada başka bir şekilde yedeğini almanızı varsa yaptığınız başka ayarların silineceğini unutmayınız.İstediğiniz zaman Odin dediğimiz yazılımla stock bir rom yüklemek kaydıyla fabrika çıkışına geri getirebilirsiniz.Saygılarımla

salihay1985

Üye
yardımın içim teşekkür ederim kardeşim peki root yapmadan uygulamaları bedava indrimek için programlar varmıdır yoksa bunun içn root yapmam gerekşlimi?

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye

Öncelikle telefonunuz hayırlı olsun Root işlemi telefonunuzda tam yetkiye sahip olmak demektir.Uygulamaları depo dediğimiz bölüme taşıma özel ayarlar ve custom rom yüklemek içindir ,temelde ios ile benzerlik göstersede sorunuzda sorduğunuz gibi sürüm beklemenize gerek yok forumda root konusunu arkadaşlar paylaştı ancak riskleri yok değil mutlaka rehberiniz google hesabınıza yada başka bir şekilde yedeğini almanızı varsa yaptığınız başka ayarların silineceğini unutmayınız.İstediğiniz zaman Odin dediğimiz yazılımla stock bir rom yüklemek kaydıyla fabrika çıkışına geri getirebilirsiniz.Saygılarımla

Bir seyi merak ettim roottan sonra binary counter artiyomu ben root tan sonra odinle orjinal romu flashlayip wipeleri yaptim su an normal sıkıntı yok guncellemeyi bekliyorum

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
yeni kullanıcılar hayırlı olsun güle güle kullanın :) umarım memnun kalırsın

• Beğen
Tepkiler: boncukkom
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yardımın içim teşekkür ederim kardeşim peki root yapmadan uygulamaları bedava indrimek için programlar varmıdır yoksa bunun içn root yapmam gerekşlimi?
Google play'den ücretsiz tüm uygulamalarını yükleyebilirsiniz.Yada burdaki apk olan uygulama oyunlarıda yükleyebilirsiniz.
Bir seyi merak ettim roottan sonra binary counter artiyomu ben root tan sonra odinle orjinal romu flashlayip wipeleri yaptim su an normal sıkıntı yok guncellemeyi bekliyorum

Eğer orjinale döndüysen sayaç sıfırlanır :oke: yok root attıktan sonra custom rom atmaya devam ettiğin sürece artar ;)

reaurora

reaurora

Üye
sizde depolama alanına dikkat ettiniz mi 8,5 gb boş alan var s3'de 11 gb bu gerçekten kötü oldu :(

samsung aciklama yapti. galaxy s4 te 7 gb lik alani sisteme ayirmislar. daha verimli ve guclu olabilmesi icin.

yalinakgl

yalinakgl

Üye
Kardes recovery den wipeleri yap .
Orjinale donmek istersen yine yardimci olurum

İnan hiç anlamıyorum ki recovery wipe cart curt nedir ? rootu yaptık faydalanamıyoruz :( hep cahillik bunlar..

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar sizdede bazen arama geldiğinde sesinizin gitmeme veya sesin gelmeme gibi sorunu oluyorum telefonu yeniden başlatınca düzeliyor şu anakadar 2 kere yaptı

tomy1925

tomy1925

Üye
s4 kullanan arkadaslara hayırlı olsun bende galaxy Nexus olan cihazımi satip s4 aldım 3 haftadır kullanıyorum. Ama aklim bazen Nexus3 më kayıp kayıp gidiyor:(( cardanadam nikli arkadasim bende sizde olan durum olmuyor.fakat sizdede oluyorum bilmiyorum ama tel zaman zaman isiniyor nette iken ve video izlerken bide el hareketi ile ekran görüntüsü alamıyorum. Doğrusu bende cikacak olan guncellemeyi bekliyorum. ardindan root yapmak benim icin kacinilmaz olcak:))))

boncukkom

boncukkom

Üye
Meraba arkadaslar, bu siteden s4,si icin sygic gps navigasyon yükleyen varmi? varsa buraya link eklerse iyi olur tesekkürler

• Beğen
Tepkiler: Nextman
custave

custave

Üye
bu s4 bukadar sorunlumu herkez biseylerden sikayet ediyo yada kullanmayimi bilmiyolar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu s4 bukadar sorunlumu herkez biseylerden sikayet ediyo yada kullanmayimi bilmiyolar
Ben elimden geldiğince özellikle yeni alan kişilere bilgilendirmede bulunuyorum .Hiç olurmu diyebileceğimiz durumlar olsada sonuçta ilk defa kullanan arkadaşlara sabırla ve anlayışla yaklaşarak bunu yapmaya çalışıyorum benim burdaki görevim bu.Gelelim soruna bence yok sadece son olarak depo güncellemesi bekliyoruz oda haziran ayı ortasında tahminimce yayınlanır :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt