yedekleme yapmıştım sorun olurmuydu aynı seye gelmıyormuydu
Hayır değil. Arkadaş telefondaki silebileceğin tüm uygulama ve oyunları silip ondan sonra sıfırlama yapsaydın demek istedi. Eğer bu şekilde yaparsan hiç takılmadan hemencecik bitiyor sıfırlama. Benim başıma geldi oradan biliyorum.uygulamaları yedekleme yaptım kardesım kaldırmakla aynı değil mi ben biraz telefon konusunda cahilim![]()

Hayır değil. Arkadaş telefondaki silebileceğin tüm uygulama ve oyunları silip ondan sonra sıfırlama yapsaydın demek istedi. Eğer bu şekilde yaparsan hiç takılmadan hemencecik bitiyor sıfırlama. Benim başıma geldi oradan biliyorum.![]()
) Üstüne basılı tutup kaldırın.Sonra sıfırlama yapın sıkıntı olmayacaktır..Pil bitene kadar bekle ondan sonra şarja takıp biraz daha bekle eğer açılmazsa bu tuş kombinasyonlarını denemeye başlarsınhala donüyor ama genede devam bundan sonra oyle yaparım
Ben 6 saat uğraştım sonunda şansa açılmıştı cihaz. Ne de güzel moral verdim yahu

Valla her şeyi denedikten sonra da açılmazsa mecbur götürecen artık yapacak bir şey yok.olmazsa kvk yamı gotureyım