Android için ios teması varmı acaba ?

Sponsorlu Bağlantılar

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Android için ios teması varmı acaba ?
Merhaba arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi ios teması varmıdır ? Play store de programlar var fakat bazıları tam çalışmıyor yada ben bulamadım ayarlar kısmı , mesajlar bildiğiniz ios gibi olucak varmıdır böyle bir şey ? Sonuçta android her türlü yazılıma açık onuda yaparlar. Varsa böyle birşey yardımcı olursanız çok makbule geçer.

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Tek bi program yok ama iosa en yakin İphone Pack ~iLauncher v2.3.1 + İLocker v1.3.2~ 19.05.2013 bu program var klavye filan o kadar detayi playde bulacaksin artik:D
1 ay kadar senın bu konudakileri kullanmıştım gayet hoştu fakat işte şu msj kısmı ayar kısmı falan baya moralımı bozunca orjınala dondum buda gayet ıyı ama status bar falan olsa cok super olur. Espier launcherde oyle status barı falanda degıstıre bılıyosun fakat onunda sorunları var :)

Kontrol

Kontrol

Üye
Öncelikle androidde IOS hoş durmuyor :)

Markete git ;

Hi Videos
Hi Photo
Hi Keyboard
Hi Launcher
Hi Notes
Hi Clock

vs.. vs.. Zaten Hi Launcher i gördüğün zaman üreticinin kendi programlarına bak beğen indir tamamen IOS tan farkı kalmaz ;)

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle androidde IOS hoş durmuyor :)

Markete git ;

Hi Videos
Hi Photo
Hi Keyboard
Hi Launcher
Hi Notes
Hi Clock

vs.. vs.. Zaten Hi Launcher i gördüğün zaman üreticinin kendi programlarına bak beğen indir tamamen IOS tan farkı kalmaz ;)

Bunlara bakarım fakat zevkler ve renkler tartışılmaz :)

Kontrol

Kontrol

Üye
Doğru. Bben öncelik diye başlayıp , sonunda kendi düşüncem olduğunu belirttiğimi düşünüyorum :)

Evet bunlara bakabilirsin, ben sadece Hi Videos kullanıyorum. Gerçekten ios video playerı fark yok.

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Doğru. Bben öncelik diye başlayıp , sonunda kendi düşüncem olduğunu belirttiğimi düşünüyorum :)

Evet bunlara bakabilirsin, ben sadece Hi Videos kullanıyorum. Gerçekten ios video playerı fark yok.

Sorun olmazsa acaba link atarmısın ben bulamadımda.

Kontrol

Kontrol

Üye
tabi link ;

ureticinin diger uygulamalarina bak sadece ios tarzi uygulanalari var.

cepten giriyorum o yuzden diger uygulamalarin linkini atamadim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt