5800da şarj göstergesi neden böyle

Sponsorlu Bağlantılar

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
5800da şarj göstergesi neden böyle

şarj göstergesi 6diş diyor batery monitör 1-2 diş diyor ve batery monitör doğru gösteriyor 10dk nette gezdimmi şarj göstergesi direk 1-2 dişe iniyor batery monitör olmasa yolda kalırım.
Bu sorunu nasıl çözerim ve sizde de öylemi ?

hikmet366

hikmet366

Üye
batarya widgetti arada kafası karışır

hikmet366

hikmet366

Üye
o programlar şaşirtabilir

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
Şarj yerinimi?

hikmet366

hikmet366

Üye
Hayır

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
bi baştan anlatsana kelime kelime olmuyor :)

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi

Şimdi Telefonun Simgesi Başka Gösterir Widget Programı Başka Yani Program Şaşıra bilir ama telin simgesine bakmalısın

ama bende widget doğru gösteriyor widgete bakıyorum 1-2 diş gösteriyor tel tam dolu gösteriyor 5dk sonra widget 1-2diş gösteriyor tel direk 2dişe düşüyor widget kullanmasam telin şarji tam dolu diye yanına şarj makinesi almam 10dk sonra şarj biter. Benim sorduğum şu neden telin şarj göstergesi böyle düzgün göstermiyor

hikmet366

hikmet366

Üye

ama bende widget doğru gösteriyor widgete bakıyorum 1-2 diş gösteriyor tel tam dolu gösteriyor 5dk sonra widget 1-2diş gösteriyor tel direk 2dişe düşüyor widget kullanmasam telin şarji tam dolu diye yanına şarj makinesi almam 10dk sonra şarj biter. Benim sorduğum şu neden telin şarj göstergesi böyle düzgün göstermiyor

:hmmm bilmiyorum telefonda kafayı yedi desene :D

EmReRoĞlU

Üye
Hayır , arkadaşlar programlarda sorun yok sorun telefonumuzda.
Telefonumuz nokia 5800 tam olarak yüzdesiyle gösterme yeteneğine sahip değil , onun yerine 7 tane çubuk olarak gösteriyor.
Bu gösterme de bazen yanlış olabiliyor.
İşte bunlar da kanıtı :
1) Telefonu bir gün kullandıktan sonra akşam evdeyken dolu olmasına rağmen bir anda 6 çubuğun gitmesi ;
2) Telefon yedi çubuk gösterirken telefonu yeniden başlattığımızda 3-4 çubuğa inmese gibi.
Bunun ayrıcalığında yapılan her programın doğruyu gösterdiğinin de kanaatinde değiliz.
Mesela S.P.B Mobile Shell programındaki sarj göstergesi gibi.
Ama şuna kanıtladım ki Nokia Baterry Monitor adlı program çok doğru ve kullanışlı.
Bu da kanıtı arkadaşlar :

Telefonu dün akşam sarj ettim ve bugün akşam sarj göstergesi :

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
yani 5800 da yetenek yok

burhankoxp22

Üye
aynen batarya kalibrasyonu yok :) çogu nokia da yok

- - - Eklendi - - -

eski nokia 5800 günlerim aklıma geldi :)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
symbian bu alttan alın :) :)

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
aynısı bendede var battery monitor doğru Battery Lifeyi Falan Geçin Sarja taktım sarja takılı degıl dıyo :D

Anil-D

Anil-D

Üye
widget programları yalan söylüyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt