Teşekkürler :)
Mobilator Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Sen ne kullanıyorsun Kanka Genişletmek için tıkla ... Ubuntu takılıyoruz abi bu aralar
Tahir' Alıntı: Sen ne kullanıyorsun Kanka Genişletmek için tıkla ... Ubuntu takılıyoruz abi bu aralar
hezarfencik Üye Kusura bakmayın forum konularında fazlasıyla cahilim bunları nasıl ekleyeceğiz imzaya :/ utandım valla yazarken bile..
Kusura bakmayın forum konularında fazlasıyla cahilim bunları nasıl ekleyeceğiz imzaya :/ utandım valla yazarken bile..
Symbianize Üye hezarfencik' Alıntı: Kusura bakmayın forum konularında fazlasıyla cahilim bunları nasıl ekleyeceğiz imzaya :/ utandım valla yazarken bile.. Genişletmek için tıkla ... Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp üye panelinden imza kısmındaan eklersin
hezarfencik' Alıntı: Kusura bakmayın forum konularında fazlasıyla cahilim bunları nasıl ekleyeceğiz imzaya :/ utandım valla yazarken bile.. Genişletmek için tıkla ... Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp üye panelinden imza kısmındaan eklersin
hezarfencik Üye Symbianize' Alıntı: Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp üye panelinden imza kısmındaan eklersin Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Oldu herhalde ya.. oldu oldu çok da güzel oldu
Symbianize' Alıntı: Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp üye panelinden imza kısmındaan eklersin Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Oldu herhalde ya.. oldu oldu çok da güzel oldu