Şarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

terbiyesizim

Üye
    Konu Sahibi
Şarj sorunu
Arkadaşlar bugün telefonu %2 deyken şarja taktım bir yandanda telefonla uğraşıyorum. İnternete falan giriyorum (wlan) oyun falan oynuyorum. Bir ara gözüm şarj yüzdesine takıldı. %10 a kadar çıkmıştı sonra bir baktım %7 ye düşmüş. Şarjda olmasına rağmen.. Bayağı bi kaldı öyle sonra telefonu tekrar başlattım bıraktım biraz düzeldi. Daha öncede başıma gelmişti. Bunun nedeni nedir?

terbiyesizim

Üye
    Konu Sahibi
Beyler az öncede ayni şey oldu. Hatta bu defa telefonu %5 deyken şarja taktım bir yandanda oyun oynuyordum ama şarjda olmasına rağmen telefonun şarjı bitti ve kapandı. Yok mu bunun bir açıklaması?

N. O. T. E. 2

Üye
Beyler az öncede ayni şey oldu. Hatta bu defa telefonu %5 deyken şarja taktım bir yandanda oyun oynuyordum ama şarjda olmasına rağmen telefonun şarjı bitti ve kapandı. Yok mu bunun bir açıklaması?

Eksi telefonda benimde basima geldi açıklaması basit batarya oluyor.
Grafigi yuksek oyunlar inanılmaz sarj yiyor. Online canter oyununu oynayanlar bilir sarjda iken batarya eski ise sarji indirir. Batarya yeni ise gıdım gıdım doldurur. Truck park oyunlarıda inanılmaz sarj yiyor haberiniz ola :)

mertekin34

mertekin34

Üye
Kardeşim bırakda az dolsun :D %2 hiç bir şeye yetmez. Mesela batarya tam bittiği zaman şarja takarsan telefon bir kaç dk hiç açılmaz falan.

terbiyesizim

Üye
    Konu Sahibi
Valla arkadaslar telefonu alali yaklaşık 1.5 ay falan oldu. Ama şarjdayken bataryanin yetmeyip sarjin az gelmesi bence cok sacma. Bu bir sorun bence. Boe sacma sey mi olur yaa :D

0cengaver0

Üye
Şarj cihaziniz yetersiz olabilir note2 nin 2ma sarjivar 2saate % 90buluyor s3un 1ma tuhu 4saatte doluyor

terbiyesizim

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal sarj cihazi yani :S

Takipçi Satın Al

Üst Alt