Şifrenizi Korumak Sizin Yükümlülüğünüzde !

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şifrenizi Korumak Sizin Yükümlülüğünüzde !
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda bir çok arkadaşımız şifresini çaldırdığı için bizden yardım talebinde bulundu. Sayının katlanarak artmasından dolayı sizleri bu konuda bilgilendirme ihtiyacı duydum.

Maxicep eğer gerçekten değer verdiğiniz bir siteyse lütfen maxicep için özel bir şifre belirleyiniz. Her siteye aynı şifreyle üye olmayınız. Son günlerde yaşanan şifre çaldırma olaylarının tamamı, her site için aynı şifre kullanılmasından dolayıdır.

PM'den gelen reklam linklerine tıklamayınız. Maxicep üye topluluğundan yararlanmak isteyen kişiler zaman zaman sizlere PM yoluyla site linki yada virüs içerikli indirme linkleri gönderiyor. Bilinçli bir internet kullanıcısı olarak lütfen bu linklere tıklamayınız, ve şikayet ediniz. Bizler samimiyetine güvendiğimiz kişilerin bloglarını, sitelerini tanıtmasına zaten izin veriyoruz. Sizlere PM'den gönderilen linkler tamamen kötü amaç taşımaktadır.

Şifrenizi ele geçirmeleri için onların sitesine üye olmanız yeterli. Son günlerde türeyen "dolandırıcılar" sizlere kendisini kadın olarak tanıtıp, zararsız gibi görünen siteye üye olmanızı istiyor. Tüm sitelere aynı şifreyi vermiş olduğunuzu tahmin eden dolandırıcılar bu yöntemle maxicep üyeliğinizi ele geçirmekte ve sizleri bu ortamdan yasaklatmaya çalışmaktadır. Bu yöntem ile Facebook, Twitter şifreleriniz de rahatlıkla ele geçirilebilir.

• Beğen
Tepkiler: achambo, berkanbjk 24, hikmet366 ve 8 diğerleri

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
kesinlikle haklısın Erol abi. en önemlisi başka forumlara veya sitelere kayıt olunduğunda farklı eposta yada farklı parolalar kullanmak gerek. :tşk:

x-scarface

x-scarface

Üye
Teşekkürler çok yerinde ve güzel oldu bu konu.

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Akıncı

Akıncı

Üye
Çok gerekli konu abi :) İki defa başıma geldi

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
Joker

Joker

Emekli Yönetici
Bu aralar sıkça duymaya başladım bu konuyu.Bu konu iyi olmuş abi

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bencede iyi oldu bu konu

marist

marist

Üye
Bilgilendirme için Teşekkürler.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler Erol kardeşim.Yerinde bir bilgilendirme olmuş :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: EroL ve Nextman
hikmet366

hikmet366

Üye
Güzel Konu Olmuş Erol Abi Ben Günlük Şifre Değiştiriyorum .. Bilgilendirme İçin Teşekkürler .

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
:tşk:

achambo

achambo

Üye
geçen gün benimki de çalındı da adam girdikten 2-3 dk sonra girmişim birinden face istemişti hemen değiştim şifreyi bişey olmadı iyi ki

hizan

hizan

Üye
bilgi için teşekkürler.

Legendary.

Legendary.

Üye
Uyarı için sağol Erol abi :)

umitgul18

umitgul18

Üye
Konuyu sabitlersen daha iyi olur diye düşünüyorum. :hmmm :)

CABBAR

CABBAR

Üye
Ben açacaktım olmaz demiştin senin açman daha iyi olmuş

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Ilginç bir konu

Üst Alt