Htc Cha Cha F tuşu yardım

Sponsorlu Bağlantılar

n_u_r

n_u_r

Üye
    Konu Sahibi
Htc Cha Cha F tuşu yardım
Teefonun F tuşuna izin weremiyorum tamam dediğim zamn web sayfası yok hatası alıyorum kablosuzda da denedim int. pakeiyede denedm aynı hata çözemedim bi türlü yardımlarınızı bekliyorum :(

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Teefonun F tuşuna izin weremiyorum tamam dediğim zamn web sayfası yok hatası alıyorum kablosuzda da denedim int. pakeiyede denedm aynı hata çözemedim bi türlü yardımlarınızı bekliyorum :(

Desire Z gibi bir cok modeldeki bir problemi yasiyorsun. Ufak bir arastirma yapiyorum, yabanci forumlarda bazi bilgiler var. Teyit edince burada paylasirim. :oke:

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap

Birincisi;

Fabrika ayarlarina cevir, butun guncellemeleri yukle, ayarlardan kisayollari kapat.

Bu sekilde bir kac hafta problemsiz kullanilabiliyormus :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Bu da 2.si ingilizce'den TR'ye cevirmedim.

It sounds like you have the quick launch short cuts activated. Go to settings> applications> and look for quick launch. If you have the option you should be able to either reassigin the shortcuts or just deactivate them staight up.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Bu da 2.si ingilizce'den TR'ye cevirmedim.

It sounds like you have the quick launch short cuts activated. Go to settings> applications> and look for quick launch. If you have the option you should be able to either reassigin the shortcuts or just deactivate them staight up.

forzaslan_26

Üye
aynı sorundan musteribim

n_u_r

n_u_r

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben sorunu hallettim ya marketten facebook uygulamasını yeniden indirdim denedm we oldu büyük bi sıkıntı değilmiş yani bilginize:naughty:

Takipçi Satın Al

Üst Alt