Uygulama Lucky patcher kullanımı

Sponsorlu Bağlantılar

doga99

Üye
    Konu Sahibi
Lucky patcher kullanımı
Merhaba arkadaşlar xperia ray modeli telefonumu yeni rootladim lisans kontrolünden falan kurtulmak için lucky patcher yükledim onun için,herhangi bir uygulamada lisans kontrolünü kapat deyince
başarısız oluyor, mod apk yapınca başarılı oldu diyor ama yine de uygulama lisans kontrolü yapıyor. Bunu nasıl halledebilirim?
Simdiden teşekkürler.

AHKE

AHKE

Üye
hangi uygulama acaba kapatmaya çalıstıgın

AHKE

AHKE

Üye
bak bu modlu marketi kullan lisans kontrolü yapmaz mesela ben poweramp ı en son surumunu rahatca kullanabiliyorum.

custave

custave

Üye
Merhaba arkadaşlar xperia ray modeli telefonumu yeni rootladim lisans kontrolünden falan kurtulmak için lucky patcher yükledim onun için,herhangi bir uygulamada lisans kontrolünü kapat deyince
başarısız oluyor, mod apk yapınca başarılı oldu diyor ama yine de uygulama lisans kontrolü yapıyor. Bunu nasıl halledebilirim?
Simdiden teşekkürler.

bunu bidene aynisini yapicakmi

doga99

Üye
    Konu Sahibi
bunu bidene aynisini yapicakmi

İndirdim %70 başarılı oldu falan diyor ama yine atıyor uygulamadan

- - - Eklendi - - -

bak bu modlu marketi kullan lisans kontrolü yapmaz mesela ben poweramp ı en son surumunu rahatca kullanabiliyorum.

İndirdim ama tam anlamadım usta ücretliler yine ücretli kalmış zaten

custave

custave

Üye
İndirdim %70 başarılı oldu falan diyor ama yine atıyor uygulamadan

- - - Eklendi - - -

İndirdim ama tam anlamadım usta ücretliler yine ücretli kalmış zaten

hangi uygulama

lucky ac uygulamanin uzerine basilitut cikan ekranda en ustte lisans kontrolunu kapat de sonra otomatik uygulayi sec bide boyle dene

AHKE

AHKE

Üye
bak blackmarttan indir paralı olanları bedavaya ucretli olanlar sorun cikarmicak