5800 kamera

Sponsorlu Bağlantılar

vakka_01

vakka_01

Üye
    Konu Sahibi
5800 kamera
merhaba arkadaşlar bende 5800 var 3.2 mp kameyı 5 mp c6 kamerasıyla değistirsem çalışırmı toptancıda baktıgımda kameraların ikiside aynı teknik bilgisi olanların cevaplarını bekliyorum.

hikmet366

hikmet366

Üye
merhaba arkadaşlar bende 5800 var 3.2 mp kameyı 5 mp c6 kamerasıyla değistirsem çalışırmı toptancıda baktıgımda kameraların ikiside aynı teknik bilgisi olanların cevaplarını bekliyorum.

nasıl değiştirmeyi umuyorsun içini açıp kaynak mı yapacan bu imkansız böyle bir şey olmaz ama cfw lerde şöyle bir şey var 5 Mp Kamera Kalitesini artırabiliyoruz ama bu hiçbir cfwde yok çünki hata alıyoruz ve bu hatayı düzelmenin yolu var ama kimse 5 mp tavsiye etmiyor cfw yapan kişiler

vakka_01

vakka_01

Üye
    Konu Sahibi
hayır lehimlenecek bişisi yokki telefonun kamerası çıkarılabiliyor mandal gibi kafesinden çıkıyorda iki donanmımların ikiside aynı ölçülerde ama iç devreleri farklıysa diye merak ediyorum dış görünmleri aynı.

hikmet366

hikmet366

Üye
hayır lehimlenecek bişisi yokki telefonun kamerası çıkarılabiliyor mandal gibi kafesinden çıkıyorda iki donanmımların ikiside aynı ölçülerde ama iç devreleri farklıysa diye merak ediyorum dış görünmleri aynı.

sanmıyorum kardeş sen camları çıkarırsın asıl kamera minicik ve ana karta leyinli

vakka_01

vakka_01

Üye
    Konu Sahibi
Kamera elimde lehimle alakası yok soket gibi diyorum yazılımsal sorun çıkar mı diye soruyordum neyse aylık aldığı aldığımda C6 kamerasıyla 5800 kameralarını alayım bi deniyeyim uyumlu olursa güzel olur :)

hikmet366

hikmet366

Üye
Kamera elimde lehimle alakası yok soket gibi diyorum yazılımsal sorun çıkar mı diye soruyordum neyse aylık aldığı aldığımda C6 kamerasıyla 5800 kameralarını alayım bi deniyeyim uyumlu olursa güzel olur :)

yazılımsal hiçbirşey olmaz ama donanımsal olabilir

• Beğen
Tepkiler: vakka_01
marist

marist

Üye
Denediğin zaman sonucu bildir bize.

Takipçi Satın Al

Üst Alt