Xperia Z alacaktım ki

Sponsorlu Bağlantılar

enterneoll

enterneoll

Üye
note 2 al nede olsa denizler altında yaşamıyoruz :D

• Beğen
Tepkiler: doqukans2
doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
note 2 al nede olsa denizler altında yaşamıyoruz :D
oda doğru geçirmese nolcak şimdiye kadar telefonla suya girmedim girme gereği duyduğum bir an yaşamadım yaşamamda heralde zaten note 2 nin internette bi videosunu buldum su altı çekim yapıyordu telefon dışına bişey geçiriyor işi bitirince çıkarıyor ama tabi doğru akşama kadar telefonu yıkıyacak halimiz yok :) Ben Note 2 de kaldım.

serihan

serihan

Üye
En iyisi S4 Exynos 5 Octa var. Dual Core eskidi. Quad core ve Snapdragon canlanıyor en iyisi S4 Exynos 5 octa çok iyi Note 2 den küçük Note 2 büyük. Olmazsa S4 mini Note 2 kadar hızı performansı yok ama s4 ün herşeyi var multiwindow dahil. S4 ala en iyisi. Note 2 iyi değil alınca memnun kalırsın ama daha iyi performans S4 te​.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Z al bence

Jackks

Jackks

Üye
HTC yi o kadar yabana atmayın. S4 de birçok problem çıktı alanalrın çoğu pişman.

Invoke

Invoke

Üye
HTC yi o kadar yabana atmayın. S4 de birçok problem çıktı alanalrın çoğu pişman.

Aynı yorumu sanki bir konu da daha okumuştum ? :hmmm :D

Neyse, zaten adam Z ile Note 2 arasında kalmış...

Ama şunu da ekleyebiliriz tabi dediğiniz gibi: S4 daha iyi performans verir, Note2 ye göre ama daha iyi diyemeyiz kişiye göre değişir ya daha büyük olsun kalemim olsun diyorsa yine note2

- - - Eklendi - - -

Ki note2'nin performansı da gayet iyidir. Bir üstü çıkınca hemen bunlar dandik olmaz. Quad Core 1,6ghz. Rame bakıyoruz: 2gb. 2gb ram demek mis demek.
Şu da var: Note 2'nin şarjı çok iyi gidiyor, diğer androidlere göre =))

Mayk29

Mayk29

Üye
Beklede Note III Al.

canko13

canko13

Üye
Note 2 bir kullandınmı başka tel kesmez seni..ben 4 ay oldu alalı.s4 çıktığı zaman deği§tirrcektim , değiştiremedim , çünkü aekranın bir alıştınmı diğer tel oyuncak gibi kalıyor.

PriZm

PriZm

Üye
Note 2 al bence.

Üst Alt