Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oda doğru geçirmese nolcak şimdiye kadar telefonla suya girmedim girme gereği duyduğum bir an yaşamadım yaşamamda heralde zaten note 2 nin internette bi videosunu buldum su altı çekim yapıyordu telefon dışına bişey geçiriyor işi bitirince çıkarıyor ama tabi doğru akşama kadar telefonu yıkıyacak halimiz yok Ben Note 2 de kaldım.
serihan
Üye
En iyisi S4 Exynos 5 Octa var. Dual Core eskidi. Quad core ve Snapdragon canlanıyor en iyisi S4 Exynos 5 octa çok iyi Note 2 den küçük Note 2 büyük. Olmazsa S4 mini Note 2 kadar hızı performansı yok ama s4 ün herşeyi var multiwindow dahil. S4 ala en iyisi. Note 2 iyi değil alınca memnun kalırsın ama daha iyi performans S4 te.
MaxiHan
Üye
Z al bence
Jackks
Üye
HTC yi o kadar yabana atmayın. S4 de birçok problem çıktı alanalrın çoğu pişman.
Ama şunu da ekleyebiliriz tabi dediğiniz gibi: S4 daha iyi performans verir, Note2 ye göre ama daha iyi diyemeyiz kişiye göre değişir ya daha büyük olsun kalemim olsun diyorsa yine note2
- - - Eklendi - - -
Ki note2'nin performansı da gayet iyidir. Bir üstü çıkınca hemen bunlar dandik olmaz. Quad Core 1,6ghz. Rame bakıyoruz: 2gb. 2gb ram demek mis demek.
Şu da var: Note 2'nin şarjı çok iyi gidiyor, diğer androidlere göre =))
Mayk29
Üye
Beklede Note III Al.
canko13
Üye
Note 2 bir kullandınmı başka tel kesmez seni..ben 4 ay oldu alalı.s4 çıktığı zaman deği§tirrcektim , değiştiremedim , çünkü aekranın bir alıştınmı diğer tel oyuncak gibi kalıyor.